Aras Kargoda Ürünüm Paramparça Oldu

26 Nisan 2023 tarihinde Dolap üzerinden sattığım bir ürünü 28 Nisan 2023 günü Dolap firmasının anlaşmalı kargosu olan Aras Kargo ile kargoladım (Afyon Kadınana şubesinden). Ürün 29 Nisan 2023 günü yani bir gün sonra teslim edildiğine dair mesaj aldım fakat 1 Mayıs 2023 tarihinde alıcı bana mesaj att...
Dolap uygulamasından aldığım ürün Aras Kargo aracılığıyla adresime bugün iletildi görünüyor fakat ürün adresime gelmedi kargoyu n. R isimli birine teslim etmişler. Bu ikinci defa Aras Kargo mağduriyetim oluyor eğer hallolmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.
Kargo iade ediyorum dedim ama sistemde teslim edildi deniliyor. Dolap uygulaması üzerinden sipariş vermiştim iade olacağını söyledim fakat teslim edildi deniliyor lütfen yardım. 3046931409534 sipariş no arıyorum açmıyorlar çözüm bulmanızı istiyorum lütfen
9-10 bin liralık saatimizi kaybettiler Poşet ve extra dikkat yazıcı isteriz vermezler Selam veririz almaz kolay gelsin deriz tınlamazlar. Dolap kargosunu almak zorundalar almıyoruz nr yapıyorsan yapın derler. Konuşmasını bilmeyen insanlık nedir bilmeyen ekipten oluşan topluluk
Dolap uygulamasından sattığım ürünü kargoya vermeme rağmen ürünün kargoda olduğunu göremiyorum sipariş no:SP07987412462 Aras Kargo ile gönderim sağlamıştım kargo kodu;237 907 574 237 7626 lütfen en kısa sürede bu sorunu çözer misiniz bayağı can sıkıcı bir durum.
Dolap uygulaması üzerinden bir ürün satışı yaptım ve çift kat patpata sardığım ürünümü Aras Kargo'yla gönderim sağladım ürünüm kargoda paramparça oldu ne karşı tarafa ne de bana son ana kadar bilgi vermediler oyaladılar sonuna kadar hakkımı arayacağım