Aras Kargo ile ilgili
  •   Çözüldü

Aras Kargoda Ürünüm Paramparça Oldu

Ayca
Ayca 30 Mart 12:14

Dolap uygulaması üzerinden bir ürün satışı yaptım ve çift kat patpata sardığım ürünümü Aras Kargo'yla gönderim sağladım ürünüm kargoda paramparça oldu ne karşı tarafa ne de bana son ana kadar bilgi vermediler oyaladılar sonuna kadar hakkımı arayacağım

Aras Kargo Logo
Aras Kargo30 Mart 12:14
Aras Kargo Logo
Aras Kargo01 Nisan 09:19

3 hafta önce

Dolap Uygulaması Üzerinden Aras Kargo Mağduriyeti

26 Nisan 2023 tarihinde Dolap üzerinden sattığım bir ürünü 28 Nisan 2023 günü Dolap firmasının anlaşmalı kargosu olan Aras Kargo ile kargoladım (Afyon Kadınana şubesinden). Ürün 29 Nisan 2023 günü yani bir gün sonra teslim edildiğine dair mesaj aldım fakat 1 Mayıs 2023 tarihinde alıcı bana mesaj att...

20 Nisan

Aras Kargo Siparişimi Kaybetti Siparişimi Başkasına Vermişler.

Dolap uygulamasından aldığım ürün Aras Kargo aracılığıyla adresime bugün iletildi görünüyor fakat ürün adresime gelmedi kargoyu n. R isimli birine teslim etmişler. Bu ikinci defa Aras Kargo mağduriyetim oluyor eğer hallolmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Aras Kargo Siparişimi Kaybetti Siparişimi Başkasına Vermişler.
  • profile
1 Destekçi
23 Mart

Aras Kargo Teslim Edildi Deniliyor Ama Almadım Kargoyu

Kargo iade ediyorum dedim ama sistemde teslim edildi deniliyor. Dolap uygulaması üzerinden sipariş vermiştim iade olacağını söyledim fakat teslim edildi deniliyor lütfen yardım. 3046931409534 sipariş no arıyorum açmıyorlar çözüm bulmanızı istiyorum lütfen

23 Mart

Aras Kargo Kargo Değil Sizden Ancak Nakliye Olur

9-10 bin liralık saatimizi kaybettiler Poşet ve extra dikkat yazıcı isteriz vermezler Selam veririz almaz kolay gelsin deriz tınlamazlar. Dolap kargosunu almak zorundalar almıyoruz nr yapıyorsan yapın derler. Konuşmasını bilmeyen insanlık nedir bilmeyen ekipten oluşan topluluk