Aras Kargo Yanlış Bilgilendirme Ve Yalandan Kargo Teslim Etmeme

30 Mayıs

Aras Kargo Bursa Orhangazi şubesine gelen kargom mobil teslimat gününde dağıtıma çıkacak dendi. Sölöz Mahallesi'nin mobil dağıtım günü pazartesi olmasına rağmen o gün dağıtıma çıkarılmadı. Sonrasında pazartesi günü 3 gün içinde şubeden almanız gerek denilip bugün tedarikçiye geri göndermek üzere iade oluşturuluyor. Gerçekten inanılmaz bir hizmet müthiş bir kurumsallık.

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 5 sn
Aras Kargo Logo
30 Mayıs 13:02

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Teslim Edildi Yalanı

2 gün önce

Aras Kargo şubesi yalanları Aras Kargo yine Trendyol ve SMS bildiriminde kargonuz teslim edildi. Demesine rağmen kargoyu teslim etmedi Ne komşular da var ne de kapının önünde Yanlış bilgilendirmenin önüne geçmesi gereken bir kargo Teslim süresi kasıyor olabilirsiniz fakat biz mağdur oluyoruz. Lütfen...

Aras Kargo Yanlış Teslimat Ve Yanlış Bilgilendirme

1 hafta önce

Aras Kargo 3087176288320 teslimat numaralı kargomu yanlış adrese teslim etmiş. Sonra da bana teslim edilmiş gibi göstermiş. Müşteri hizmetleri yetersiz bir söylediği diğer söylediğini tutmuyor. Yanlış adres olduğunu ve teslim almadığımı ısrarla söylememe rağmen kabul etmiyorlar. Mağduriyetimin bir a...

1 Yorum

Mrym

Kesinlikle katılıyorum. Dün aradım yarına kadar gitmezseniz iade olunur dendi bugün gittim dün akşam iade edildiği söylendi

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı