Aras Kargo Ürünümü Getirmedi! Çözüm İstiyorum

30 Mayıs
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Son olarak arayan müşteri temsilcisi çok kibardı. Sorunu çözümledik. Teşekkür ederim.”

Aras Kargo'dan gelecek olan paketim bugün teslim edilmek üzere 2 saatlik zaman içerisinde yola çıkıyor fakat kargomu yoğunluktan teslim edemiyorlar. Ayrıca ben bu seçeceğiz seçmediğim halde seçtiğiniz üzere kargonuzu şubemizden alabilirsiniz deniyor. Bugün kargom gelmezse Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Aras Kargo Ürünümü Getirmedi! Çözüm İstiyorum
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk
Aras Kargo Logo
30 Mayıs 21:24

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Merve

Merve
01 Haziran 10:25

Aras Kargo Ürünüm Bulunamıyor Kamera Kaydı Bakılmasını İstiyorum

1 gün önce

Anamur Aras Kargo şubesine iki ürün teslim etmek için gittim biri Trendyol diğeri LCW ürünüydü. Sipariş numaralarını söyledim ve yetkiliye Tam mı dedim evet gidebilirsiniz dedi. Fakat bana mesaj gelmedi LCW ürünü ile ilgili. Sonra ürün iptal edilince fark ettim. Bugün Aras Kargo bana ürünü getirmemi...

Aras Kargo Şubeden Sabah 09:30 Da Teslim Aldığı Kargoyu Çıkarmıyor

1 hafta önce

Dolaptan satmış olduğum ürünü kod alarak şubeye gittim teslim ettim kargo takip numarasının gelmemesi üzerine şubeyi aradım. Bugün limit yok, yarın çıkaracağız diye açıklama yapıldı. Limit olmasa uygulama zaten kod vermiyor, orada bana neden söylemediniz diyorum. Siz gittikten sonra uyarı verdi diyo...

Aras Kargo'nun Teslimat Sorunu

2 hafta önce

Kargomun teslimatı için evde misiniz diye aranmadım, kargo şubeye gitmiş şubeden alabilirsiniz diyorlar. Evde olup zili duymamış olabiliriz? Telefon numarasını bu sebeple veriyoruz. Ayrıca dağıtıma çıktı diye de bir SMS almadım yalnızca 1-3 iş günü içerisinde teslim edilecek mesajı geldi

Aras Kargo 7k Ödediğim Kargom Kayıp!

2 hafta önce

9 eylülde Trendyol sitesinde Teknosa satıcı'dan Xiaomi marka robot süpürge siparişi verdim. 12 Eylül sabah saatlerinde Aras Kargo'dan; kargomun iki saat içerisinde teslim edileceğine dair bir mesaj aldım ancak kargom o gün gelmedi. Akşam kargo takibine baktığımda alıcı adresi eksik ve ya hatalı yazı...

Aras Kargo Dondurma Şubesinin Alıcı Kabul Etmedi Diye Getirmemesi

31 Ağustos

Aras Kargo dondurma şubesi kargomu alıcı kabul etmedi diyerek getirmedi. Böyle bir durum yok ve boyutu büyük olan kargomun teslimini bekliyorum sanırım bu yönde çok şikayet varmış. Ürünümün teslim edilmesini yani çözüm bekliyorum, kargomu şubeden getirme imkanım yok.

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır