Leyla
23 Mart 2023 12:47

Aras Kargo ürünüme zarar verdi. Dolap uygulaması ile sattığım 6000 TL değerindeki düdüklü tenceremi Aras Kargo firması taşırken kulpunu kırmış. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Ürünü güzelce paketlenip kargoladım üzerine ağırlık koymuşlar fırlatmışlar mahvetmişler bu nasıl bir taşıma sorumluluğudur. Konu hakkında yasal süreci de başlatacağım.

29 Mart 2023 13:02

Aras Kargo ürünümü kırdı şikayetime dönüş yapılamıyor. Genel merkez tarafından aradım işlem yapılacağı belirtildiği halde 1 haftadır hala dönüş yok. Şube ile görüşüyordum kimse umursamıyor başlarından savıyorlar acil magdurumiyetimin giderilmesini talep ediyorum.

29 Mart 2023 12:54

23 Mart 2023 12:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Mart 2023 13:25

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda , diğer çözüm kanallarımız olan 444 2552 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.araskargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Aras Kargo Tarsus Şelale Şubesi Dağıtım Sorunu

Ömer
14 Eylül 20:16

Aras Kargo... Kargomu Vermedi

Onur
14 Eylül 18:01

Aras Kargo Hatalı Adres Sorunu.

Çağan
14 Eylül 15:28
Aras Kargo Hatalı Adres Sorunu.

Aras Kargo Yanlış Bilgi Verilmesi

Gülşen