Aras Kargo Ürünler Hiçbir Zaman Kapıma Getirilmiyor.

...
...
Aras Kargo Konya Selçuklu akademi mahallesinde bulunan Ardıçlı TOKİ'ye dağıtıma gelmiyor. Neden acaba öğrenebilir miyim? Ya gidip şubeden alacaksak neden biz kargo parası yol parası ödüyoruz ama olmaz böyle ya lütfen dağıtım olsun ya da bir sebep söyleyin sebebi ne olabilir. Onca insan burada mağdur...
Atasehir mah. İmam efendi bulvarında Elazığ/Merkez oturuyorum. Maalesef cevre yoluna yakin diye kargolarım gelmiyor. Bulunduğumuz adres şehir merkezinde yer almaktadır ve bundan dolayı mağdur olmaktayız. Bu konu hakkında şikayetim var ve bilgi almak istiyorum.
Aras Kargo 2 defa kargomu getirmedi. Kurye benimle konuşurken bağırarak konuşuyordu. Bu seferde 3 haftadır evimden iade kargomu almaya gelmiyor. İade sürem bitti sayelerinde. O kadar arayıp şikayet ettim ama nafile. Karınları doymuş herhalde. Nasıl bir kargo şirketisiniz?
Kargom eve gelmeden şubeye bırakılmış. Şubeye bıraktık, 'gel al' bile demeden kargomu iadeye gönderdiler. Böyle bir şey olamaz yani. İşlerini ciddiye alarak yapmıyorlar. Ben de bekliyorum ki 2. dağıtıma çıksınlar. Ne 1. dağıtım, ne 2. dağıtım çıkmadan geri yolladılar. O kadar bekledim.
Aras Kargo'dan evden iade teslim almak için hem şubenin telefonundan hem de mobil uygulamadan çağrı bıraktım. Henüz gelip almadılar. Kargonun iade sür...
Ürünler hiçbir zaman elime teslim edilmiyor. Kargo geleceği mesajla bildirildiğinde bütün gün evde bulunduğum halde dağıtım elemanlarınız kaybolma riskine rağmen urunu ya apartman girişine ya da kapıcı dairesinin kapısının önüne bırakıp kimseye haber vermeden gidiyorlar. Buna alışkanlık halinde ısrarla devam ediyorlar
Dağıtım elemanlarınız hiçbir zaman ürünü kapıma getirmiyor. Apartman girişine veya kapıcı dairesinin önüne bırakıp haber vermeden gidiyor. Kaybolma durumunda satıcı firmayla karşı karşıya gelmemize sebep olacaksınız. Daha önceki şikayetimde geri dönüş yaparak bu aksaklıkların giderileceği söylendiği halde aynı sorumsuzluk devam ediyor ve düzeleceğini sanmıyorum. Kalitesiz hizmet veriyorsunuz. Ulaştırma Bakanlığına bildireceğim. Nevin Ersöz