Aras Kargo Ürün Teslimatındaki Sorunu Şikayet.

Beyhan
24 Mart 2023 08:24

Manavgat Aras Kargo gelen ürünleri adres yetersiz gerekçesi ile teslim etmiyor. Şubede arama yapıldığı söyleniyor fakat benim telefonumda öyle bir arama olmuyor. Defalarca aynı sorunu yaşadım. Şubede bu duruma bir çözüm bulamadık. Bugün gelen kargom aynı gerekçe ile şubeye gitmiş. Arama yapılmadı. Dağıtım elemanında arama gözüktüğünü söylüyorlar. Numarayı çevirip bağlanmayı beklemeden kapatıyorlar.

12 Mayıs 2023 11:18

Yine Aras Kargo selge şubesi. Ben yazmaktan yoruldum. Yine aynı şey. Hiçbir bilgi iletişim yok. Aramadılar ama kargo teslim edilemedi mesajı geldi. Selge şubesi bu kadar keyfi davranma hakkını nasıl elde etti. Neden hep aynı sorunu yaşıyorum. Neden bir çözüm bulunmuyor

24 Mart 2023 08:16

Aras Kargo Manavgat şubesi teslimatları adres yetersiz gerekçesi ile geri götürüyor. Bu en az 5. Kez geliyor başıma. Diğer kargolar adres konusunda sorun yaşamıyor. Herhangi bir arama yapılmıyor. Şubeye gittiğimde dağıtım elemanının aradığı söyleniyor. Fakat benim telefonumda böyle bir arama gözükmüyor. 23mart tarihinde kargom aynı nedenle geri şubeye gitmiş

24 Mart 2023 08:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Aras Kargo Teslim Etmeden Teslim Etmek

11 Eylül 20:34

Hatice
11 Eylül 14:28
Sivas Aras Kargo Kızılırmak Şubesi Kargoları Alıcıya Teslim Etmiyor

Antalya Şirinyalı Aras Kargo, Yine Ürünü Teslim Etmedi.

Caner
11 Eylül 12:24
"İlgili müşteri hizmetleri temsilcisi çok yardımseverdi. Gün içinde birkaç kez aradı ve yakından inceledi olayı ve teslim edilmesini sağladı kargonun en sonunda. Ama Aras Kargo'dan ve bu şubesinden memnun değilim. Her seferinde şikayet etmem gerekiyor ki gelsin"
Aras Kargo Kategorileri