Aras Kargo Uncalı Antalya Şubesi Yeşilyurt Mahallesine Getirmiyor

Fatih
26 Ağustos 13:51

Aras Kargo Uncalı Antalya Son 7 günde Trendyol'dan aldığım 12 kargonun 10'u elime ulaştı. Gelmeyen 2 tanesi her zaman olduğu gibi Uncalı cep şubesinde beni bekliyor. Sanırım Uncalı bölgesine bakan personelin zihinsel problemleri olabilir. Tabii bu bölgeye gelen çalışan varsa çünkü bu sorunu defalarca yaşadık. Her zaman iletişim numaranız yanlış, ispat için kapıdan mesaj atılmış size ulaşmamış deniyor. Cevap: 1. Aynı siteden aynı bilgilerle Aras Kargo dışında 10 kargom eve ulaştı. Telefona ihtiyaç duymadı. 2. Ben hep evdeyim, zili çalıp yukarı niye gelmemiş, mesaja gerek mi var? Hadi duymadım, gösterin. Fotoğrafı diyorum, bizde yok, çalışandan isteyin atsın, cevap yok. 3. Niye aynı haftada on kargo geliyor da hep sizde aynı hata oluyor? Şubedeki çalışana ben zaten evde bekliyorum diyorum, aldığım cevap numaranız yanlış. Zile neden basıp yukarı çıkmamış diyorum, kapı önü fotoğrafı çekmiş diyor. Gösterin, ispat olsun madem diyorum, gösteremiyorlar çünkü yok. Gelmiş olsa ben zaten evdeyim. Kapıya kadar gelmiş bıraksa para kazanacakmış zaten. O geldim ulaşamadım deyince gelmese de parasını kazanmış oluyor. Prosedür gereği ikinci kez dağıtıma çıkarmaları gerekir, onu da yapmıyorlar. Antalya Kepez Uncalı bölgesinde varsa bir çalışan, işini iyi yapmıyor. Teslim almaya gittiğim videoyu da ekleyeceğim. Uncalı cep şubedeki bayan personelin ya işine gelmiyor ya da anlamakta sorunu var. Sanırım kapı önüne kadar gelen çalışan neden yukarı çıkmamış, ben evde kargoyu bekliyorum diyorum, o diyor ki numaranız yanlış. Kargomu telefonumdaki mail kutuma bırakmayacak, yukarıya çıkması yeterli. Çözüm üretilmiyor, bahane üretiliyor. Deseniz ki personel açığı var, dağıtımlar yetişmediği için buraya dönüyor, anlarım ki o zaman da neden ikinci kere dağıtıma çıkmıyor, o da ayrı muamma.

27 Ağustos 19:03

Aras Kargo Uncalı cep şube Antalya Dün kuryenin işini yapmadığı için buradan yaptığım paylaşım sonrası Aras Kargo merkezden beni arayarak konu hakkında bilgi aldılar bunun üzerine Aras Kargo Uncalı cep şube çalışanlarını çok iyi uyarmış olmaliki oradaki çalışan Hala mesai saatinde iken Yani Hala Aras Kargo'yu temsil ediyorken gayet sokak ağzıyla konuşma adabı bilmeden hakaret ve tehditlerle bağırarak konuşarak beni rahatsız ediyor dün orada kamera açıp ses kaydı alıyorken yüzünü çekmediğim için kayıt aldığımı görüyordu çünkü telefon göğüs mesafesinde ve o ayakta idi işin daha enteresanı numaram onlarda yanlış kayıtlı diye beyan etmiştiler ama bana ulaşabildiler böyle edepsiz insanlar Aras Kargo gibi büyük bir kurumun bünyesine hiç yakışmıyor ses kaydını da ekleyeceğim

26 Ağustos 13:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Gizem

İznim ve rızam olmadan gizli gizli videomu çekip paylaştığınız için sizden şikayetçi ve davacı olacağım. Telefonunuzda bana ait video bulunduruyor ve rıza almadan internet sitesinde paylaşıyorsunuz. Üstüne üstlük anlama sorunum olduğunu yazmışsınız. Hakaretiniz için de dava edeceğim.

Kargo Teslimatında Güvenlik Sorunu

Hakan