Aras Kargo Teslim Etmeden Teslim Etmek

Yakup
12 Eylül 10:08
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Aras Kargo değişik bir kafada çalışıyor. Kargom gelmeden kargo teslim edildiğini bildiriyor. Şubeye gittiğimde yoğun olduklarını söylüyorlar. Böyle bir açıklama görmedim. Ben kargom gelmeden nasıl teslim edildiği mesajı alıyorum, açıklama yapmayı tenezzül etmiyorlar. Sanki kargom çöp muamelesi görüyor. Bu da ilk kez değil, her seferinde aynı. Kapıda herkes aynı şikayette bulunuyor. Bu firmanın bir an önce bu şubeye personel eğitimi vermesi lazım. Sakarya Akyazı

12 Eylül 10:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

12 Eylül 15:26

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda , diğer çözüm kanallarımız olan 444 2552 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.araskargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Yakup
12 Eylül 15:28