Aras Kargo Teslim Edilmeyen Ürün Ve İlgisiz Genel Merkez

27 Mayıs

Bir alışveriş sitesinden aldığım ürün Aras Kargo tarafından dağıtıma çıktığına dair 22 Mayıs ta mesaj aldım. Ancak Aras Kargo ürünümü teslim etmedi araştırdığımda teslim edildi yazıyor. 4 gün önce genel merkeze durumu bildirdiğim halde bir dönüş olmadı. Aradığımda beklemem gerektiği söyleniyor. Aras Gölcük şubesine ulaşamıyorum. Maddi kaybım devam etmektedir

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 37 dk 58 sn
Aras Kargo Logo
27 Mayıs 13:05

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Ürünlerim Teslim Edildi Görünüyor Ama Bana Ulaşmadı.

1 gün önce

Trendyol'dan yapmış olduğum iki ayrı alışveriş Aras Kargo tarafından 3504847768391 3504847770248 kargo takip numaralarıyla teslim edildi görünmesine rağmen elime ulaşmamıştır. Aras Kargo tarafından teslim edildi SMS i gönderildi ne t. C. Ne de isim doğru değil. Trendyol Aras Kargo'dan almış olduğu b...

2 gün önce

Ürünler 3 ayrı satıcıdan alındı. Konu satıcıyla ilgili değil, Aras Kargo ile çalışılmış olmadı. Ürünlerim hala elime ulaşmadı. N11 üzerinden aldım, şikayetimi bildiriyorum. Hala inceleme çözüm ekibi diyorlar. Burada ben mağdur oluyorum, hala çözüm üretmiyorlar.

Aras Kargo Kargoyu Kapıma Getirmediler

3 gün önce

Hepsiburada üzerinden 2 adet küçük parça ürünüm 29.09.2023 tarihinde dağıtıma çıktı gün içerisinde 18.17 itibariyle elime ulaştı ancak kargo dağıtımında çalışan arkadaşlar gelmeden önce arayıp evde misiniz dediler evet dedim. Aşağı inip kargoyu alır mısınız dediler yukarı çıkarmayacak mısınız diye s...

Aras Kargo Teslim Edildi Gösterilen Ürün

4 gün önce

Aras Kargo tarafından satın aldığım ürün başkasına teslim edilmiş gösteriliyor. Ancak ürün elime ulaşmadı. Kimde olduğu belli değil zararımın tazmin edilmesini veya ürünümün adresime teslim edilmesini istiyorum. Kargo takip no:3088479669592. Aras Kargo'ya yakışmıyor.

Aras Kargo Teslim Edildi Gösterilen Ürün

0 Yorum