Aras Kargo Teslim Edilmeyen Kargonun Adres Yoksunluğu Gerekçe Gösterilerek Geri Gönderilmesi

Volkan
25 Eylül

Aras Kargo çok önemli bir sınav evrakını teslim etmeyip adresinizde bulunamadınız diye mesaj göndermiş ve sınav evrakını gönderen kuruma geri teslim etmiş. Adresimde güvenlik görevlisi ve kamera kayıtları mevcut. Aras Kargo dağıtıma yetiştiremediği zaman hep bu şekil mesaj gönderiyor ve topu müşteriye atıyor. En azından telefonla arasalar şubeden gidip teslim alacağım ama kesinlikle onu da yapmıyorlar. Müşteri temsilcisi topu şubeye atıyor, şubedeki müşteri temsilcisi ile görüşün diyor. Mağdur etmek adına canla başla çalışıyorsunuz. Reklamlarınızda önem taşır diyorsunuz ama sadece reklam. Hakikaten firmanızla çalışmak pişmanlıkmış.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 37 dk 37 sn
Aras Kargo Logo
25 Eylül 11:01

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Teslim Edildi Denen Ama Teslim Edilmeyen Kargo

Begüm
2 hafta önce

3528921825160 numaralı kargomu teslim aldığıma dair mesaj geldi fakat ben kargomu almadım. Şubeyi aradığımda hiçbir şekilde müşteri temsilcisine de bağlanıp konuşamıyorum. Ne olduğu hakkında bilgi alamıyorum. Benden başka da mağdur olan insanlar varmış. Hava şartlarından dolayı teslimat gecikebilir ...

Aras Kargo Teslimat Beklemeden Gidiyorlar

Gafur
29 Eylül

Kurye aradı ve 3. katta aşağı indiğimde gitmişti. Müşteri temsilcisi süremiz çok kısıtlı ve çok yoğunuz. 4 gün sonra tekrar teslim edeceklerini söylüyor. Okuyuculara soruyorum, 3. kattan inmek yaşlı bir insan için 2 dakika uçarak mı inelim? Madem çok yoğunlar, o zaman kargoyu almasınlar.

Aras Kargo Kargosunu Teslim Edildi Diyor Fakat Edilmedi

Mert
26 Ağustos

Aras Kargo kargoyu teslim etmemesine rağmen teslim edildi diyor müşteri temsilcisi İle konuştum fakat bana önceden teslim edilmiş girebildiklerini 30dk-1saat arasında kargonun gonderilicegi söylendi fakat 4saat geçti. Müşteri temsilcileri kapalı kargom yok şikayetçiyim

0 Yorum

Cevaplandı