Aras Kargo Konya Meram Yaka Şubesi

08 Haziran

Aras Kargo Konya Meram yaka şubesi, kargoyu teslim etmedikleri halde ettik diye mesaj geldi, ardından şubeye ulaşmaya çalışıyorum, açıp kapatıyorlar, ya da açıp ses vermiyorlar, durumun düzeltilmesini talep ediyorum, ürünüm ortada yok. Kargo no 3445331643483

Aras Kargo Konya Meram Yaka Şubesi
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 8 sn
Aras Kargo Logo
08 Haziran 14:37

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
09 Haziran 08:19

Aras Kargo Teslim Edildi Gösterilen Ürün

7 saat önce

Aras Kargo tarafından satın aldığım ürün başkasına teslim edilmiş gösteriliyor. Ancak ürün elime ulaşmadı. Kimde olduğu belli değil zararımın tazmin edilmesini veya ürünümün adresime teslim edilmesini istiyorum. Kargo takip no:3088479669592. Aras Kargo'ya yakışmıyor.

Aras Kargo Teslim Edildi Gösterilen Ürün

Aras Kargo İlgisizliği Ürünümün Teslim Edildi Yazıp Yok Olması

19 saat önce

Bir alışveriş sitesinden ürün bir cuma günü ürün aldım ertesi gün hemen cumartesi günü Aras Kargo ürünü teslim edildi diye not düşmüşler. Ürün bana gelmedi kime teslim etmişler şube de mi ürün nerede hiçbir bilgi verilmiyor. Aras Kargo takip no 3505524167897

Feshane Aras Kargo Trendyol Kargomu Bana Teslim Etmedi

2 gün önce

Selamlar. Trendyol aracılığıyla aldığım ürünü Aras Kargo aracılığıyla Feshane Aras Kargo aracılığıyla iş yerime iletilme seçeneğini seçmiştim. Feshane Aras Kargo 22.09.2023 de kargoyu teslim etmediği halde Trendyol da şahsımın aldığını işaretleyerek yalan beyanda bulunarak kargo sürecini kapamıştır....

Aras Kargo'dan Kapıda Ödeme

2 gün önce

Aras Kargo kapıda ödeme ile ürün aldım gönderi no 3475919872283 ürün bozuk çıktı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum oradan da lehime karar çıktı. Ürünün faturası bile yok. Satıcıya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Aras Kargo ürünü kimden teslim aldığını benden tahsil ettiği 4050 TL'yi kime aktardığı bi...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır