Aras Kargo Konya Meram Yaka Kurye Şikayeti

11 Mayıs

Konya Meram yaka şubesi kargo dağıtımı yapan kurye kargo teslimini kendi T. C. Numarasına yapıyor evim 3. Kat'ta oturuyorum, mesaj geliyor. Kargonuz şu T. C. Numarasına teslim edilmiştir. Ortada kargo yok, zil çalmamış, bakıyorum balkondan aşağıya kurye aşağıda, sesleniyorum cevap yok. Kargomu alıp apartman girişine bırakıp gidiyor. Bu sürekli böyle olmak zorunda mı?

Aras Kargo Konya Meram Yaka Kurye Şikayeti
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 8 sn
Aras Kargo Logo
11 Mayıs 17:04

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Kargoyu Adrese Getirmiyor

18 Ağustos

14 Ağustos günü istediğim ürün dün Meram yaka şubesine geldi. Adresim Konya Selçuklu Hanyabaşı Mahallesi olmasına rağmen Hanyabaşı diye bir mahalle olmadığını iddia etti ve bana sert çıktı. Kargo benim adresime ulaşmadığı halde kargo teslimat bölümünde 'alıcı kargoyu kabul etmedi' yazmaktadır. Daha ...

Aras Kargo Kurye Talebi Vasat

16 Mayıs

Resmen vasat bir kargo şirketi defalarca arıyorum Meram yaka Konya şubesini telefonu açan yok bir şey alırken aman Aras olmasın diyorum bu ne ya sizinle mi uğraşacağız 1 hafta uğraştım kurye talep ettim gelsinler diye kesinlikle vasat bir kargo şirketi

Yaka Aras Kargo Konya Ulaşılamıyor

20 Ekim 2022

Aras Kargo yaka bu telefonları ne hakla açmıyor. Mesaj geliyor kargonuzu bugün yetiştiremedik deyip mesaj atıp ertesi gün benim kargom nerede. Bu ne sorumsuzluk. Paranızı biraz helalinden alma derdine düşün. Böyle ala vere şeyler yapmaktansa. Onca insanı mağdur etmek nedir ya?

1 Yorum

Adem

Aras Kargo Meram şubesi adrese gelmeden kargoyu kabul etmediler diye şubeye yönlendiriyor müşteri hizmetleri ni 3 defa aramama rağmen üç gündür kargom şubede bekliyor ama adli mercilerde çözeceğim bu olayı

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı