01 Haziran

12.05.2023 tarihinde IKEA ® internet mağazanızdan 1860,96 TL tutarında alışveriş yaptım. Ürün Aras Kargo şirketi ile tarafıma gönderildi ancak ürün tarafıma hiç ulaştırılmamış olmasına rağmen hasarlı olması dolayısıyla talebim dışında IKEA'ya iade edildi. 25.03.2023 tarihinde müşteri temsilcisi ile görüşerek şikayetimi bildirdim. Sonrasında, aynı ürün değişimi yapılarak tekrar tarafıma gönderildi. Ne yazık ki 01.06.2023 tarihinde, aynı kargo şirketi bu kez tarafımla hiç iletişime geçmeden, herhangi bir teslim kodu almadan, imzamı almadan, ürün kutusunu adresime bırakmış. Teslimat adresimin iş yeri olması dolayısıyla güvenlik kamera kayıtları olduğunu da belirtmek isterim. Ürünü gördüğümde, ürün kutusunun bir kez daha hasarlı, içeriğindeki ürünlerin ise yine kırık olduğunu fark ettim. Kargo firmasının tarafıma teslimatta bulunmamış olması dolayısıyla da tutanak tutturmama fırsat verilmedi. Kargo firmasının bölge ve genel müdürlüğüne şikayetimi yazılı yolla bildirdim. Bir kargo şirketinin aynı ürünleri defalarca kez kırması kabul edilebilir değil. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini, yaşadığım zararın tazmin edilmesini istiyorum.

Aras Kargo Logo
01 Haziran 12:01

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Kargom Eve Gelmeden Şubeye Gitmiş

3 hafta önce

Kargo takibine baktığımda şubeden alınacak diyor eve gelmeden direkt şubeye gitmiş evdeyim bekliyorum. Kaç kere aradım bağlanamadım. Müşteri temsilcisine boşu boşuna şubeye gitmek istemiyorum hep böyle oluyor. Evdeyken getirmiyorsunuz şubeye gidiyor arayınca da ulaşamıyoruz

Aras Kargo Ürün Teslimi Alamıyorum!

11 Ağustos

Aras Kargo firmasına şubeden teslim alınmak üzere kargo siparişi verdim. 10/08/2023 saat 10:37'de Akçay şubesine ulaştım. Kendileri bana kargonun henüz gelmediği söylediler. Ben de gelince göndermeyin, ben şubeden alırım dedim. Onlar da eve teslim gönderildiği için bugün alamayacağımı, ancak yarın a...

Aras Kargo Ürünüm Gelmedi. Müşteri Temsilcisi İlgisizliği!

07 Haziran

31 Mayıs'ta ürün aldım kargom 5 Mayıs'ta gelmesi gerekirken evde olmama rağmen gelmedi. Gaziantep'ten Aras Kargo'yu aradığımda eve geldi. Yoktunuz denilip ters ters konuşan bir müşteri temsilcisi bugün gelip şubeden almadığınız takdirde iade edilecek denildi. Hiç müşteri memnuniyeti yok ve ben evdey...

Aras Kargo Ürün Teslimat Vaktinde Getirmedi.

11 Mayıs

Aras Kargo şirketi Urunu vaktinde teslim etmedi. Teslimata çıktı diye farklı günlerde 2 kere kod gönderimi yapıyorlar müşteri temsilcisi ile iletişime geçtiğimde şube de olduğunu öğreniyorum. Kargo gelecek diye insanları her gün evde bekletemezsiniz.

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır