Aras Kargo Kayıp Ettikleri Ürünü Tazmin Etmiyor, Çağrı Merkezi Telefonu Kapatıyor

15 Mayıs
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Aras Kargo Belsin Şubesine müşterimden iade gelen ürünüm kayboldu. Takip numaram 2110227350091. İlgili kargo firmasıyla çalışmıyoruz fakat Hepsiburada ® müşterisi bu kargoyu tercih etmiş. Şubeyle iletişime geçtik kargomun başka şubeye gönderildiğini söylediler, İlgili şubeyi aradık öyle bir kargonun transfer olmadığını kargonun belsin şubede olduğu bilgisi verildi.

Daha sonra Belsin şube kargonun teslim edildiğini söylediler, buna istinaden şubeye bizzat gittim ve hayali teslimat olduğuna öyle bir teslimat yapmadıklarına ikna oldular. Tazmin süreci başladı (Aralık 2022) ; tazmine tekrardan şubeden teslim edilmiş diye ret geldi. Çağrı merkezleri ile görüştük tabi bu görüşme kolay değil, çağrıyı beğenmeyen yetkili telefonu yüzümüze kapatıyor;İlgili teslimata ilişkin kamera kayıtlarını istedik fakat o talebimizden de bir şey çıkmadı (şubat 2023)

Ayda 2 defa belirli periyotlarla çağrı merkezini arıyoruz en son Çağrı personeli b*** Hanım açtı ve derdimizi dinledi oda telefonu yüzümüze kapadı (15.05.2023 saat 09.28)

Aras Kargo çağrı merkezi diye bir şey yok telefonu yüzümüze kapatıyorlar. Aras Kargo'da tazmin diye bir şey yok ürünü kaybediyorlar. Aras Kargo çalışanlarında liyakat yok. Aras Kargo ile 6 aydır uğraşıyoruz. Aras Kargo ile e-ticaret te kar edemezsiniz. Aras Kargo stoklarınızı karıştırır takip edilemez hale getirir. Buradan ürünüm tazimin edilip zararım karşılanana kadar konunun takipçisi olacağım.

16 Mayıs 08:24

Aras Kargo Kayıp Ettikleri Ürünü Tazmin Etmiyor, Çağrı Merkezi Telefonu kapatıyorlarsa Kargo Belsin Şubesine müşterimden iade gelen ürünüm kayboldu. Takip numaram 2110227350091. İlgili kargo firmasıyla çalışmıyoruz fakat Hepsiburada müşterisi bu kargoyu tercih etmiş. Şubeyle iletişime geçtik kargomun başka şubeye gönderildiğini söylediler, İlgili şubeyi aradık öyle bir kargonun transfer olmadığını kargonun belsin şubede olduğu bilgisi verildi.

Aras Kargo Logo
15 Mayıs 10:19

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Gökhan
16 Mayıs 08:20

Sayın Aras Kargo müşteri ilişkilerinizin işini kolaylaştırmak için iletiyorum, telefon numaraları ; 05438146156, 05395528403 Dönüş için bekliyorum

Gökhan
12 Ağustos 09:09

Teşekkürler

Aras Kargo Opera Şubesi Teslimat Sorunu

5 gün önce

Son iki seferdir Aras Kargo Ankara Opera Şubesi yüzünden mağduriyet yaşıyorum. 3085337694326 numaralı kargom için "ertesi gün getir" opsiyonunu seçtiğim halde "kargoyu kabul etmediğiniz için şubeden almanız gerekiyor ama yarın dağıtıma çıkaracağız" dendiği halde dağıtıma çıkarılmadı. Böyle bir senar...

Çankırı Aras Kargo Şubesi Çalışma Saatleri

1 hafta önce

İnternette çalışma saatleri cumartesi günü 15.00 a kadar yazıyor. Saat 14.30da orada olduğumuz ve içeride çalışanlar bilgisayar başında oturduğu halde kapalı diyerek bizi içeri almadılar. Çalışma saatlerinin bitmesine yarım saat vardı. Çankırı Aras Kargo şubesi

Aras Kargo Adrese Teslimat Yapmıyor!

2 hafta önce

Aras Kargo dağıtıma çıkardığı kargomu benim bilgim dışında "şubeden almak istiyorum" seçimi yaptığım gerekçesiyle teslim etmedi. Oysaki bu seçimi yapmam gereken bilgilendirme mesajını akşam saat 21:00 den sonra gördüm. Şube personelinin bilinçli ya da bilinçsiz yapmış olduğu bu hatayı düzeltmesini v...

Aras Kargo'nun Bilgi Eksikliği Sebebiyle Kargo Ücreti Zararım

19 Temmuz

Aras Kargo 13.07.2023 tarihinde içinde kimliğimin bulunduğu kargoyu adresime getirdi ancak ödeme dolayısıyla dağıtım merkezine geri götürdüler. Ardından 3 iş günü içinde iade edileceği bilgisi verilmeden 17.07.2023 tarihinde saat 12.00'de kargo iade edilmiş. Ancak pazartesi günü saat 19.21'de tarafı...

Aras Kargo'nun Bilgi Eksikliği Sebebiyle Kargo Ücreti Zararım

0 Yorum