Aras Kargo Kayıp Ettikleri Ürünü Tazmin Etmiyor, Çağrı Merkezi Telefonu kapatıyorlarsa Kargo Belsin Şubesine müşterimden iade gelen ürünüm kayboldu. Takip numaram 2110227350091. İlgili kargo firmasıyla çalışmıyoruz fakat Hepsiburada müşterisi bu kargoyu tercih etmiş. Şubeyle iletişime geçtik kargomun başka şubeye gönderildiğini söylediler, İlgili şubeyi aradık öyle bir kargonun transfer olmadığını kargonun belsin şubede olduğu bilgisi verildi.
Daha sonra Belsin şube kargonun teslim edildiğini söylediler, buna istinaden şubeye bizzat gittim ve hayali teslimat olduğuna öyle bir teslimat yapmadıklarına ikna oldular. Tazmin süreci başladı (Aralık 2022) ; tazmine tekrardan şubeden teslim edilmiş diye ret geldi.
Çağrı merkezleri ile görüştük tabi bu görüşme kolay değil, çağrıyı beğenmeyen yetkili telefonu yüzümüze kapatıyor;İlgili teslimata ilişkin kamera kayıtlarını istedik fakat o talebimizden de bir şey çıkmadı (şubat 2023)
Ayda 2 defa belirli periyotlarla çağrı merkezini arıyoruz en son Çağrı personeli b*** Hanım açtı ve derdimizi dinledi oda telefonu yüzümüze kapadı (15.05.2023 saat 09.28)
Aras Kargo çağrı merkezi diye bir şey yok telefonu yüzümüze kapatıyorlar. Aras Kargo'da tazmin diye bir şey yok ürünü kaybediyorlar. Aras Kargo çalışanlarında liyakat yok. Aras Kargo ile 6 aydır uğraşıyoruz. Aras Kargo ile e-ticaret te kar edemezsiniz. Aras Kargo stoklarınızı karıştırır takip edilemez hale getirir. Buradan ürünüm tazimin edilip zararım karşılanana kadar konunun takipçisi olacağım.
0 Yorum