Aras Kargo Kargomu Kapıma Getirmiyor

Songül
29 Mart 2023 00:53

Diyarbakır kulp'ta Aras Kargo firması çok kötü, sürekli sorun yaşıyorum. Kargomu kapıma getirmiyor, apartmanın önüne kargo aracı ile gelip diyorlar inip kargonuzu aşağıdan alın, bizim kapıya getirme servisimiz yok diyorlar. Sonra bana kargonuzu aşağı inip almıyorsanız ben de vermiyorum geri gönderiyorum dedi. Ben de şikayet edeceğim sizi dedim, istediğiniz yere edin diye sert üslupla konuştu.

29 Mart 2023 00:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Mart 2023 09:27

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda , diğer çözüm kanallarımız olan 444 2552 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.araskargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Aras Kargo Bugün İçinde Teslim Edilecek Denen Kargom Teslim Edilmedi

Berat
14 Eylül 17:47

Aras Kargo Hatalı Adres Sorunu.

Çağan
14 Eylül 15:28
Aras Kargo Hatalı Adres Sorunu.

Aras Kargo Yanlış Bilgi Verilmesi

Gülşen