Aras Kargo ile ilgili

Aras Kargo Kargomu Gezdiriyor Teslim Etmiyor

Oğuzhan
Oğuzhan 25 Mart 11:03
Aras Kargo Kargomu Gezdiriyor Teslim Etmiyor

Aras Kargo gibi kötü bir kargo şirketi yoktur kargomu gezdiriyorlar bildiğiniz 21.03.2023 tarihinde İzmir'den verilen kargom 2 iş günü içinde teslim edilmesi gerekirken bugün 5. Ve hala ortada kargo yok sürekli transfer merkezleri arasında gösteriliyor aradığımda da yoldadır diyorlar ilgisizler

25 Mart 10:47
Ek

Aras Kargo Logo
Aras Kargo25 Mart 11:03

6 saat önce

Aras Kargo Şubesi İşini Yapmıyor

O kadar kötü bir firmasınız ki inanın en kötüsü sizsiniz. Kargom gelmediği halde teslim edilemedi deyip şubeden almaya mecbur bırakıyorsunuz insanları. Şubeyi arıyoruz, telefonu açmazlar onlar zaten kötüler Beylerbeyi şubesi en kötü firma Aras Kargo.

3 gün önce

Aras Kargo Ne Muhatap Var Ne Kargomu Teslim Ediyorlar

Bugün sabah'tan beri 6 defa şubenizi aradım kimse telefonlarını açmadı, çağrı merkezinizde aradım, onlar da hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Herkes farklı bir şey söylüyor. Ben hayatımda sizin kadar işini düzgün yapmayan firma görmedim. Yani o kadar kötüsünüz ki site anlatmama izin vermiyor, kelim...

4 gün önce

Aras Kargo Teslimat Yapmıyor Daha Ne Diyeyim.

Aras Kargo Eryaman şubesi Avva dan almış olduğum ürünü hem getirmiyor hem teslim etmiş gibi mesaj atıyor hem de açıklamaya adreste tanınmayan kişi yazıyor. Günlerce aramam rağmen müşteri hizmetleri ürünü getirtemiyor kargo çok kötü. İlgilenen kimse yok.

Ali
5 gün önce

Aras Kargo Teslimat Sorunu Ve İlgisizliği

Aras Kargo'ya 12 Mayıs tarihinde Kütahya'dan verilen kargom henüz teslim edilemedi. Telefonla aramama rağmen kargomun halen Konya'da beklemekte olduğunu,22 Mayıs itibariyle inceleme başlatılmış olup en kısa sürede teslim edilecektir denmesine rağmen 25 mayısa kadar teslim edilemedi, nasıl bir kargo ...

5 gün önce

Aras Kargo Selimpaşa Teslim Etmemesi

Aras Kargo Selimpaşa şubesi tam bir felaket 3 dür gelen ürünlerimi teslim etmeden şubeye götürüp bırakıyorlar arayınca da biz o bölgeye bakmıyoruz diyorlar böyle saçmalık olabilir mi önceden geliyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum. Çok kötü bir kargo şirketi.