Aras Kargo Kargomu Getirmiyor (Alıcı Adreste Tanınmıyor)

08 Haziran

Aras Kargo ürünümü getirmedi. Kaç saat kargoyu bekledim, bugün tekrar dağıtıma çıkar diye düşündüm ama sayfada 'alıcı adreste tanınmıyor' gibi bir şey yazıyor ve getiren kimse yok. Yine ürünün bulunduğu şube de benden bayağı uzakta. Ben Esenyurt'tayım, kargo Arnavutköy'de. Ben şimdi bu ürünü nasıl alayım? Biri bana yardımcı olsun, ürünü tekrar dağıtıma çıkarsınlar.

Aras Kargo Logo
08 Haziran 13:55

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Nur
08 Haziran 16:43

Müşteri hizmetlerini bile aradım gönderi dağıtıma çıkarılıp gelsin diye ama hala müşteri şubeye kendi gelip alacak yazıyor bu ne böyle şaka gibi Esenyurt'tan nasıl Arnavutköy'e gidip alayım

Aras Kargo Teslim Edilmeyen Paket Teslim Edildi Görünüyor.

4 saat önce

Hizmet 0. Ürünü gün boyu bekliyorum gelmiyor. Akşam oluyor bana teslim edildiğine dair SMS geliyor. Ama paket ortada yok. Adresten ayrılacağım ama keyiflerini bekliyorum ki paketi getirip teslim etsinler. Paramızla mağdur oluyoruz. Ne arayan var, ne talebe çözüm var. Hiçbir şekilde geri dönüş yok.

Aras Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

1 gün önce

Ne zaman aldığım ürün Aras Kargo ile gönderilse asla eve teslim edilmiyor. Mesaj geliyor iki saate oradayız diye sonra yine şubeden alın deniliyor. Madem teslim etmeyeceksiniz neden kargo hizmeti veriyorsunuz çok merak ediyorum Aras Kargo. Bu kaçıncı oldu artık. İletişim numarasını arayınca da bir t...

Aras Kargo Şubeye Gelen Kargonun Ulaşmaması

1 gün önce

13 Eylül tarihinde kızıma alınan doğum günü hediyesini 1 haftadır şubede bekliyor ve hala dağıtıma çıkmıyor, bu nasıl sorumsuzluk gerçekten anlamıyorum. Bir ürün bu kadar nasıl bekletilir anlamış değilim. Şubeye hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Zaten buna acilen bir çözüm getirilmesi gerekiyor, bence.

Aras Kargo Aras İskenderun Sahil Şubesi

6 gün önce

Ürünüm kargoya geldi. Mesaj telefonuma geldi. Aras İskenderun sahil şubesine gittim 2 çalışanda sıra bekledim ama kargomu alamadım. Saygısız çalışanlarınız bana sıra geldi. Kalktı masasından işlem yapmadı. Böyle saygısız personel görmedim. 32 dakika kargomu alamadım

Aras Kargo Kuryenin Sorumsuz Davranışı

1 hafta önce

Kargom 12.09.2023 tarihinde adresime geldi. Bina kapısından tekrar geri çevrildi. Biz yukarı çıkarmayız öyle bir sorumluluğumuz yok denilip böyle bir terbiyesizlik yok bu işi yapıyorsanız layığıyla yapın Lütfen adrese teslim ürünse o ürün kapıda teslim edilir. Gelin kendiniz alın biz çıkaramayız den...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır