Aras Kargo Kargomu Getirmediği Halde Evde Olmadığım Yalanını Söylemesi

03 Haziran

3/06/2023 tarihinde 3065119255732 numaralı gönderim evde olduğum halde evde yokmuşum gibi bana ulaştırılmamıştır. Peynir ve yağım bozulursa kim tazmin edecek zararını Artık birileri şu Aras Kargo ya dur diyecek mi? Genel merkez Erenköy şubesi çalışanlarının yalanlarına dur mu diyecek yoksa her yere yazalım. Şimdi CİMER ® e de yazacağım.

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 2 sn
Aras Kargo Logo
03 Haziran 17:40

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Remziye
03 Haziran 18:54

Çökelek ve peynirim bozulursa üzgünlugunuz ne işe yarayacak merak ediyorum 🤬 zararımı tazmin edecek misiniz🤬burada cevap verip çözüm üretiyormuş gibi davranıp aynı şeyi yapıyorsunuz. Daha ciddi ve de kurumsal davranmaya davet ediyorum sizi🤬

Türkiye'nin En Kötü Firması Aras Kargo

26 Temmuz

Geçen hafta internet üzerinden satın aldığım ürünümün kargolama işlemini yapan Aras Kargo ürünümü bana teslim ettiğini söylüyor ancak bana teslim edilmedi. Şubeyi arıyorum günlerdir asla ulaşamıyorum. Genel merkez çalışanları işten hiç anlamıyor. Bana teslim edilmeyen bir ürün için günlerdir ulaşmay...

Aras Kargo Da Kayboldu Bir Kargo

17 Temmuz

Aras Kargo Kızıltepe şubesinden telefon kargolandı ve asla alıcısına ulaştırılmadı. Telefonun kaybolduğu söyleniyor. Tanzim açıldı hala sonuçlanmadı. Tanzim 25.04.23 açıldı bugüne kadar hala sonuç yok Aras Kargo genel merkez asla çözüm odaklı değil asla hiçbir bilgileri yok belki şubesinde bir sorun...

Aras Kargo Bartın Şubesi İletişimsizliği

22 Haziran

Aras Kargo Bartın şubesine kargom bugün ulaşmış. Sistemden kontrol ediyorum hala yolda görünüyor. Müşteri hizmetlerini 4 kez aradım her seferimde genel merkez bağlandı. Kargomun şubede olduğunu, birinci dereceden yakınımın alabileceğini z****b*** ve m*** isimli 4 ayrı temsilciden teyit aldım. Babamı...

Aras Kargo Bartın Şubesi İletişimsizliği

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Ulaşım

11 Mayıs

Ürünümü iade ederken kargo arabasındaki çalışana yanlışlıkla teslimat kodunu söylemişim. Bununla ilgili ulaşıp düzeltmek istiyorum ama asla ulaşamıyorum. Genel merkezde yardımcı olamıyor. Sizin sorununuz nedir. Gerçekten büyük ayıp ama. Ürün elinizde düzeltme de yapmıyorsunuz

Aras Kargo Kargomun Tarafıma Ulaştırılmaması

04 Şubat

Aras Kargo'dan gelmesi gereken kargom hem şube ile hem genel merkez ile görüşmeme rağmen adresime getirilmedi. Siz dükkani kapatın bence. Güvercinli posta sistemi bile sizden iyi çalışır. Göndericiyi de arayıp bir daha sizi tercih etmemelerini tembihledim

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır