Aras Kargo Kargomu Eve Getirmeden Geri Gönderdi

01 Haziran

Kargom eve ® gelmeden şubeye bırakılmış. Şubeye bıraktık, 'gel al' bile demeden kargomu iadeye gönderdiler. Böyle bir şey olamaz yani. İşlerini ciddiye alarak yapmıyorlar. Ben de bekliyorum ki 2. dağıtıma çıksınlar. Ne 1. dağıtım, ne 2. dağıtım çıkmadan geri yolladılar. O kadar bekledim.

Aras Kargo Kargomu Eve Getirmeden Geri Gönderdi
Aras Kargo Logo
01 Haziran 12:10

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
02 Haziran 10:48
Onur
02 Haziran 12:54

1 defa arandım müsait değildim,2. Defa arama gereği bile duyulmadı

Aras Kargo İşini En Kötü Yapan Kargo

2 saat önce

Kargoları eve getirmeden iade yapıyorlar, hiçbir bilgilendirme yapmıyorlar. Süresinden önce de iade ediyor, bir zarfa onların umursamazlığı yüzünden 2 defa 100 lira 100 lira ücret ödedim. İşini en kötü yapan kargo firması

Aras Kargo Diyarbakır Seyrantepe Şubesi

2 saat önce

Diyarbakır Aras Kargo Seyrantepe şubesinin teslim etmesi gereken kargom ile ilgili dün akşam saat 17.32'de şu mesajı aldım: Yoldayız, geliyoruz! 3087429976582 takip numaralı kargonuzu teslim etmek üzere 2 saat içerisinde adresinizde olacağız. Adresinizde olduğunuzu teyit etmek veya teslimat tercihin...

Aras Kargo Görevlerini Yapmıyorlar Veya Yapamıyorlar

23 saat önce

Kargo şubesine gitmem zor olduğundan kurye çağırarak paketi göndermek için başvuru yaptım. Saat 9-15 arasındaki başvurular o gün alınıyor dedikleri halde 3. Gün bitmek üzere halen gelip almadılar. Madem bu hizmeti veremiyorsunuz ne diye veriyoruz diye milleti yanıltıyorsunuz

Aras Kargo Çiçekçiler Getirilmeyen Kargolar

1 gün önce

Aras Kargo çiçekler asla eve teslim yapmıyor, sürekli evde değildiniz diyorlar her söylenilene bir bahaneleri var telefonları açmıyorlar. Aras Kargo'ya en az beş kere ben şikeye etmişimdir asla bir yaptırımları yok. O kadar sıkıldım ki kargo şirketinin bir kara listesi falan varsa Allah aşkına beni ...

Aras Kargo Kargomu Teslim Etmiyor

3 gün önce

Aras Kargo 2 koli olan kargomun birini getirip öbürünü getirmedi. Ama teslim edildi olarak gösteriyor. Şubeye gidip konuşmaya çalıştığımda düzgün bir cevap alamadım ne zaman teslim edileceği belli değil. Aldığım şeylerin montajı yapılacak ona göre montaj ekibi gelecek.

Aras Kargo Kargomu Teslim Etmiyor

0 Yorum