Aras Kargo Kargom 15 Gündür İade Edilmedi

01 Haziran

3433984269004 gönderi numaralı kargom için 16.05.2023 tarihinde kargocu arkadaş tarafından arandım fakat dolayısıyla evde olmadığım için kargomu teslim alamadım. Şubeden alacağımı belirttim fakat iş çıkış saatimin geç olmasından dolayı oradan da alamadım. Adresi değiştirip iş adresimi vermek istedim fakat bu seferde göndericinin arayıp değiştirmesi gerektiğini söylediler. Gönderici ise Boyner Mağazacılık ®. Araştırmalarım sonucunda kargomu 3 gün içerisinde almazsam iade edileceği yazıyordu. Bende buna istinaden başka aksiyon almadım ve kargonun Boyner ®'e iade olmasını oradan da paramın iade olmasını bekledim. Fakat 01.06.2023 18:48 tarihi itibariyle kargom hala iade edilmedi. Kargomun Göndericiye iade edilmesini talep ediyorum.

Aras Kargo Logo
01 Haziran 19:08

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Berkay
07 Haziran 12:10

5 gün oldu hala dönüş yok. Haftaya 1 ay dolmuş olacak gönderici firma ürünü kabul etmez ise bütün yasal haklarıma başvuracağım bilginiz olsun. Bir an önce kargomu iade edin artık

Aras Kargo Şirvan Şubesi Kargo

20 Nisan

Aras Kargo benim kargom vardı. Adres değişikliği yaparak, kargomun Diyarbakır'daki evime gelmesini istedim. Ancak onlar kargomu Diclekent'te oturduğum yere göndermek yerine Aras Kargo Şirvan şubesine göndermişler. Ayın 26'sında Erzincan'a gitmem gerekiyor ancak kimse bana ulaşmıyor. Kargom bana tesl...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır