Aras Kargo Kargo Teslimat Gecikmesi
606görüntüleme

Ya ben Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan diğer şubeleri bilmiyorum ama Adem şubesi özellikle telefonuma cevap vermiyor kaç günden beri ben kitap evleri ile uygulamaların sahipleri ile görüşmek zorunda mıyım her gün telefon elimde yani ben bu durumdan sıkıldım şimdi de gece yazıyorum yani ve ayrıca kargolar benim karşıdaki evlere gelip de benim evime gelmemesi En kötü durum zaten telefonda cevap alamıyorum Ayrıca zaten sadece sizin numarayı ulaşabildim bana yardımcı oldunuz ama ben şikayet edeceğim söyledim zaten benim için önemli olan Gaziantep'teki şube:)

Saygılarımla iyi günler dilerim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kargom hala gelmedi 10 gün oldu Ve benim 3 farklı yerden siparişim var n 11 ® BKM Dolap ® uygulamasından Kaç gündür bekliyorum ama bundan sonra emin olun ki bu kargoyu kullanmayacağım Şikayet edeceğim Bir de şöyle bir durum var hava Karlı olabilir ama ben karşı evlerde yani binalarla Aras Kargo'yu gördüm onlara hizmet edilirken bize hizmet edilmiyor en. Çok da bu durum beni buraya getirdi
Adem şubesinin telefonuma cevap vermemesi ve yüzüme kapatılması ben bu durumdan çok şikayetçiyim ben adam değil miyim abi Cevap verme bu kadar zor olamaz diye düşünüyorum Gerçekten size ne kadar şikayet yazsam azdır sesimin duyulmasını istiyorum şimdi baktım da o kadar şikayet eden kişi var ki daha edemeyen kaç kişi vardır diye düşünüyorum :)
Kaç ki burda acaba %1 lik kısım mı
Aras Kargo benim telefonlarıma cevap vermiyor Aras Kargo İbrahimli yani adem şubesindeki Kargo telefon hizmeti batıyor hiçbir zaman geri dönüş ve yanıt alamıyorum Ben siparişimi öğrenmek için Acaba nereden bilgi alacağım hep böyle uğraşacak miyim
Ben kentsel dönüşüm olan bir bölgede yaşıyorum ve karşıdaki evlere Kargo verilirken benim Kargom gelmiyor Her zaman adaletsizlik var ve ben 3 farklı yerden Aras Kargo ile çalışırken Aras Kargo Bana ulaşamadığını ve adreste bulunamadığım gibi yalanlar söyleyerek kargomu iade sürecine sokmuş