Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
1

Aras Kargo İstanbul İçi Gönderimde Kargomu Kaybetti Ve Çözemiyorlar

profile
Zeynep
29 Eylül 2023
251

Avrupa yakasından Anadolu yakasına göndermek istediğim kargom kayıp! Bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. Ana merkezi aradım kayıp diyor. Sabah Haznedar şubeye gittim buradan çıkışı yapılmış Kaynarca şubeyi arayın diyor. Kaynarca şubeyi arıyorum açan yok. Benim kargom nerede! İçerisinde önemli bir ürün vardı. Vaktinde ulaştırmayı geçtim artık ama kargomu bulun. İstanbul içi gönderim yapmak istedim sadece 35 yaşındayım binlerce kargo gönderip almışımdır ilk defa başıma böyle böyle bir şey geliyor. Bunu nasıl çözeceğiz tarafıma ne zaman döneceksiniz ne zaman ilgileneceksiniz acaba? Tarafıma acil geri dönün ve kargomu bulun rica ediyorum.

Gelişme
Gelişme

24 Ekim 2023 10:53

Bugün tam 1 ay oldu paketim kaybolalı ya da Haznedar şubesindeki elemanlar tarafından çalınalı. Tazmin yapmak istedim bütün evraklarımı belgelerimi götürdüm Haznedar şubesine. Ama bana tesbih için tazmin yapılamıyor dendi. Ama ben paketimi kargoya verirken eleman bana içeriğini sorduğunda tesbih olduğunu söyledim. Bana yasak deseydi zaten benim için özel olan bir şeyi size emanet eder miydim ben? Yine de ilgileneceklerini söylediler güya! Belgelerimi almadılar ama. Bugün aradan 1 hafta geçti Haznedar şubenin burhan adında çalışanına soruyorum geri dönüş sağlanmadı diye bana cevap veriyor. Tamamen oyalamaktı zaten amaçları. Bu olayı farklı yerlere taşırdım ama uğraşmayacağım. 1 aydır yoruldum. Muhatap olduğum kişilere aynı şeyi anlatmaktan. Aras Kargo'yu kullanmayacağım. Online alışverişlerimde Aras Kargo ile gönderim yapıyorlarsa önce kötüleyeceğim sonra başka kargoyla göndermelerini isteyeceğim. Genel merkeziniz, müşteri hizmetleriniz, Haznedar şubenizdeki çalışanlar hepiniz işinizi düzgün yapsanız insanlar mağdur olmaz. Şimdiye kadar muhatap olduğum herkesi Allah a havale ediyorum. Kısacası Aras Kargo'yla gönderim yaparken 2 kere düşünmelisiniz. Çünkü ürününüzü yok edip! Sonra çözüm sunmuyorlar rahat bir ifadeyle. Ayrıca online tazmin başvuru sayfanızda asla çalışmıyor hepsi gösteriş ne belge yükleniyor ne işlem yapılıyor. Bu durumda zaten kaybettiğiniz ya da yok ettiğiniz! Paketlerimizin zararını asla karşılamayacağınız belli oluyor.

Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 17 dk
Aras Kargo Logo
29 Eylül 2023 10:32

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Zeynep
Zeynep
05 Ekim 2023 18:03

Birkaç gün önce arandım. İlgilenildiğini bilmek güzel. Paketimin içeriği soruldu. Nasıl paketlediğim soruldu. Ama hala bulunamadı. Umarım bir an önce çözüme ulaşabiliriz.

Zeynep
Zeynep
11 Ekim 2023 10:47

Aras Kargo 1 haftadır sabırla bekliyorumki tarafıma tekrar dönüp çözüm sunun diye. Şimdi müşteri temsilcinizi aradım adınıza kargo yok şubeye gidip görüşün dedi. Onun yüzünden buraya yazıyorum yoksa telefonla konuşup çözmek istedim ama anladım ki buraya yazınca ya da olayı daha ciddi yerlere taşıyınca dönüş yapıyorsunuz. Benim kargom Belli ki Haznedar şubenizden yok edildi. İlla bunu mu demeliyim size? Çünkü ben kargomu verirken çalışan arkadaşınız bana paketin içeriğini sordu ve ben de ona tesbih olduğunu olduğunu söyledim. Paketimi aldı ödememi yaptım. Haznedar şubesinden çıkış olmuş ve başka bir gönderi hareketi yok. Haznedar şubesine gidince buradan çıkış yapıldı diyor. Müşteri temsilcinizi arıyorum bilgi veremiyorum diyor. Allah aşkına ben kimi aramalıyım. Buraya mı yazmalıyım tek tek. Tesbih göndermek yasakmış bu arada beni arayan çalışanınızdan öğreniyorum bunu. Bilseydim Marmaraya biner kendim Kaynarca şubesine götürürdüm zaten. Paketimi verdiğim gün verdiğim saat belli. Haznedardaki arkadaşınız bana paketin içeriğini soruyor tesbih olduğunu diyorum ödememi yapıyorum ve çıkıyorum. Sonra paketim haznadar şubesinden çıkış yapıyor güya ama başka bir hareket yok. İllaki buraya tek tek bunları mı yazmalıyım. Tarafıma geri dönün ve benim zararımı karşılayın 3 hafta oldu artık. Kargo demek güven demek benim bildiğim ama Aras Kargo benim için bitmiştir kesinlikle müşteri temsilcileriniz ve çalışanlarınız bunu bana gösterdi. Şimdi aramanızı bekliyorum tekrar

Benzer Şikayetler

4
Çözüldü

Aras Kargo Teslim Edildi Görünen Ancak Teslim Edilmeyen Kargolarım

profile
Yasin
28 Aralık 2023
293
"İlgili şube ile iletişime geçerek kuryenin ürünlerimi kapımın önündeki su saati dolabının içine koyduğunu öğrendim. Zili çaldığından emin değilim ama böyle bir işlem yaptıysa bunu bir şekilde bize iletmesi gerekiyordu. Kapının önüne bir not bırakabilir veya teslim mesajına yazılabilirdi. Ben de aramak durumunda kalmazdım. Sonuç olarak ürünlerimi buldum. Teşekkürler."
2

Aras Kargo Evde Olmama Rağmen Yoktunuz Diyerek Mesaj Gönderdi

profile
Ayşegül
03 Temmuz 2023
390

Aras Kargo Kaynarca şubesinden gelen kurye telefonla bana ulaşamayınca evde olduğum halde kapı ziline bile basmadan adresinizde bulamadık diye mesaj gönderdi. Genel merkeze hem şikayet hem de yeniden gönderim talep ettim olumsuz sonuçlandı. Aras Kargo şirketini kullanan hiçbir firmadan alışveriş yap...

1

Aras Kargo Kaynarca Şube İşgüzarlık

profile
Erdal
07 Haziran 2023
200

Aras Kargo Kaynarca hala gelmedi kargom 1 haftayı geçti. 6 ila 8 arası evdeyim, 17:40'ta arıyorlar. Evde değildim o saatte, salla. Kargom hala yok. Şubelere zaten ulaşılamıyor. Telesekreter haliyle kötü bir şube ofisi.

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

0 Yorum

Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 17 dk
Benzer Şikayet Yaz