Aras Kargo Haksız Kazanç Elde Ediyor

28 Şubat

Annem f... Y... Kanser hastası ve 15 aydır ilaç tedavisi almaktadır. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde ikamet ediyordu. Deprem sonucu evinin hasar görmesi nedeniyle kalmak üzere İstanbul'a yanıma geldi. Deprem nedeniyle yarım kalan tedavi süreci burada tekrar kararlaştırıldı. Doktor muayenesinden sonra Aydın'ın Germencik ilçesine abimin yanına gitti. Kanser ilaçlarını alıp 20 Şubat Pazartesi günü Aras Kargo İstanbul ® Mimaroba Şubesi'nden annemin Aydın'In Germencik ilçesindeki adresine göndermek üzere başvurdum. İşlemi yapan personele kanser ilacı göndereceğimi kargomun acil gönderilmesinin önemli olduğunu belirttim. Personel en geç 24 Şubat Cuma gününe kadar ulaşacağını belirtti. Bu hizmet karşılığında 136,22 TL ödedim. Adrese teslim için 17,2 TL ek ücret alındığı halde acil bir şekilde ulaştırılması gereken ilaçlar 25 Şubat Cumartesi günü alıcı ve göndericiye hiçbir bildirim yapılmadan adresime iade edildi. Ayrıca iade için de tekrar benden 68,12 TL ücret alındı. İadenin gerekçesi alıcının adreste bulunmamasıydı. Oysaki alıcı adreste bulunuyordu. Sonradan Aydın'daki Aras Kargo Şubesi'ni aradığımda kargomun dağıtıma hiç çıkmadığı zaten o bölgeye dağıtımın olmadığı söylendi. Aras Kargo müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi belirttiğimde benim haklı olduğumu ama yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Gerek Tüketici Hakları gerek insaniyet bakımından Aras Kargo'nun görevlerini yapmadan haksız kazanç elde ettiklerini düşünüyorum. Hizmet almadığım halde toplamda 204,34 TL ücret ödedim. Depremzede ve kanser hastası bir insanın bu şekilde mağdur edilmesini kabul edemiyorum. Söz konusu durumu firmaya bildirmeme rağmen herhangi bir işlem yapılmadığı ve mağduriyetimiz giderilmedi.

Aras Kargo Logo
28 Şubat 00:28

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Cemal
01 Mart 20:03

Müşteri hizmetlerinizle henüz iletişim kuramadık. Müsait olduğum saati iletip aramalarını söyledim henüz dönüş yapmadılar. Umarım müşteri şikayeti için tenezzül edip dönüş yaparlar.

2 hafta önce

Dolap uygulaması ile Aras Kargo yu kullanarak gönderdiğim ürün günlerdir kargoda sürünüyor bilsem en yavaş giden malum firma ile gönderirdim en azından varış hatası falan yazmazdı herhalde. Acilen ürünümün alici adresine ulaşmasını bekliyorum. Zaten günlerdir ürünüm zarar gördü muhtemelen

Aras Kargo Çalışanı Paketi Alamayacağım Bir Yere Bıraktı

4 hafta önce

Bu Aras Kargo çalışanlarından çektiğim kaçıncı bilmiyorum. Sürekli internetten alışveriş yapan birisi olarak birçok kargo firmasıyla iletişime geçiyorum ama Aras Kargo ve evime teslimat yapan şube Balıkesir merkez (Bengi) şubesi kargocunun numarası da var ve sanırım hep aynı kişi denk geliyor. Konu...

Aras Kargo Göndermiş Olduğum Kargo Neden Bana Sorulmadan İmha Edildi.

03 Ağustos

28 Temmuz Cuma günü Kars Kağızman şubesinden göndermiş olduğum kargoyla ilgili tarafıma istemiş olmama rağmen kargo takip numarası verilmedi ve SMS ile 5 dakika içerisinde geleceği belirtildi. Üzerinden 3 gün geçtikten sonra hala gelmeyince müşteri hizmetlerini aradığımda hiçbir bilgilendirme yapılm...

28 Temmuz

İstanbul içinden İstanbul içine kargo 4 gün boyunca gelemedi. Kargo sürekli şekilde şubeler arasında dolaştırılıyor. Aras Kargo çağrı merkezi bir talep oluşturdu ve aranacağımı belirtti, arayan olmadı. Aciliyeti belirtmek için şubeyi arıyorum, telefona yanıt alamıyorum.

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır