Aras Kargo Geç Teslim Nedeniyle Bozulacak Malzeme Ne Olacak?
719görüntüleme

Sistemde 27 Şubat 2021 tarihinde teslim edileceği bildirilmesine rağmen, 27 Şubat 2021 tarihinde saat 04:53te Ege transfer merkezinden teslimat şubesine yola çıktığı görülen kargo, 01 Mart 2021 tarihinde halen yolda görünüyor, biz de kargonun bu Zorlu yolculuğunu heyecanla takip ediyoruz. Bakalım Aras Kargo Genel Merkezi üzüntülerini iletmenin dışında sorumlular hakkında bir müeyyide uygulayacak mı? Yoksa sistemlerinde kayıtlı otomatik mesajı iletmekle yetinecekler mi?
Aras Kargo ile Tokat'tan İzmir'e 25.02.2021 tarihinde 1044*******73 Takip numarası ile bozulabilecek malzeme olduğu özellikle belirtilerek gönderilen ve 27.02.2021 tarihinde teslim edilmesi gereken, ancak 27.02.2021 tarihi sabah saat 04:53'ten itibaren kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor. Bilgisi verilmekte ancak akşam 19:30 itibariyle teslim edilmediği ve araya hafta sonu girdiği için ancak 01 Mart 2021 tarihinde bozulmuş olarak teslim edilecek. Müşteri hizmetleri arayıp kusura bakmayın diyecek ve kapanacak, peki heba olan emek para ve zaman ne olacak?