Aras Kargosiparişimi 5 gün geçmesine rağmen teslim etmedi ve durum güncellemesi yapmıyor. Müşteri hizmetlerinin geç cevap vermesi, ilgisiz oluşu, mağdur olduk gerçekten. Hala daha dönüş yapılacak denip dönüş yapılmaması, insanlarla dalga geçer gibi.
Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır.
Sevgilerimizle,
Aras Kargo
www.araskargo.com.tr
444 25 52
Değerli Müşterimiz ;
Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda , diğer çözüm kanallarımız olan 444 2552 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.araskargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz.
Sevgilerimizle,
Aras Kargo
www.araskargo.com.tr
444 25 52
Tarafıma bugün teslim edilecek denildi. Hala gelen giden yok 14:00-18:00 arası diyordu teslim saatini simdi 18:00-20:00 arası diyor. Bu kadar da olmaz. Kargom bugün de teslim edilmesi gereken saatte gelmezse hukuki yollara başvuracağım.
Kargoyu getiren personelin tavrı zaten ayrı bir problem. Gerçekten bu işi severek ve zamanında yapmıyorsanız neden bu işi yapıyorsunuz. Annemi azarlayarak konuşması da cabası. Orada kendimi zor tuttum. Gerçekten nereye şikayet edilecekse oraya şikayet edeceğim. Hukuki olarak da hakkımı arayacağım.
Aras Kargo takip no. 3061828660278, Dolap uygulamasından satın aldığım bir ürünü kaybetti. Güya soruşturuyorlar ancak Aras Kargo'dan en ufak bir yanıt ve aksiyon yok. Bana ulaşmayan bir ürünü sistemlerinde teslim edildi şeklinde kaydettiler. Bir an önce Aras Kargo'dan ve Dolap'tan çözüm bekliyorum k...
Kargom başka bir kişiye teslim edilmiş. Haberim bile yok. Ulaşamıyorum müşteri hizmetlerine. Lütfen bana bir açıklama yapın. Kargomun başına ne geldi. Kimin elinde bilmiyorum. Bu yaptığınız çok ayıp. Bana özür borçlusunuz. Aras Kargo beni mağdur etti.
Elazığ İstasyon cadde şubesi adrese teslim olması gereken kargomu bekletip 3 gün sonra şubeden alınız diye mesaj atıyor. Arayıp sorduğum zamanda merkez olmasına rağmen oraya teslimatımız yok diyor. Karşı şube ile görüşüyorum. Var, teslim etmesi gerek diyor. Tekrar Elazığ şube ile görüştüğümde kendil...
Aras Kargo tarafından adresime teslim edilmesi gereken ürünler, tarafıma teslim edildiği mesajı gönderilerek, teslim şifresi tarafımdan alınmadan ve sisteme de adrese teslim edildi bilgisi düşülerek teslim edilmemiştir. Bir türlü müşteri hizmetleri canlı destek hattına bağlanılamamaktadır.
Hiçbir şekilde Aras Kargo'dan memnun değilim. Salı günü Kargom için gittim fakat bana dağıtıma çıktı dediler dağıtıma çıkmadı. Şu an ise. Trendyol'dan...
Aras Kargo siparişimi 5 gün geçmesine rağmen teslim etmedi ve durum güncellemesi yapmıyor. Müşteri hizmetlerinin geç cevap vermesi, ilgisiz oluşu, mağdur olduk gerçekten. Hala daha dönüş yapılacak denip dönüş yapılmaması, insanlarla dalga geçer gibi.