Aras Kargo Eve Kurye Çağırma Uygulaması

28 Mayıs

17 Mayıs'ta Aras Kargo'nun eve kurye çağırma talebinde bulundum. Müşteri hizmetlerini aradım, en kısa zamanda sizinle iletişime geçilecek dediler. Üst üste mesajlar geldi fakat bugün 11 gün oldu. Hâlâ ses yok. Ben kendim götürdüm kargomu, kendim gönderdim zaten. Ayrıca anlamadığım şu: Madem böyle yapacaksınız, ne diye eve ® kurye çağır uygulaması var?

Aras Kargo Logo
28 Mayıs 19:09

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
29 Mayıs 15:59

Aras Kargo Ürünüm Teslim Edilmedi

3 hafta önce

Almış olduğum ürünüm teslim edildi yazıyor fakat ürün hiçbir şekilde bana teslim edilmedi. Sanırım başka bir yere verildi. Bu durumu düzeltirseniz sevinirim. Şubeyi aradığımda ise mesaj yanlış gelmiş ürün hala dağıtımda deyip oyalıyorlar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim.

Aras Kargo Ürünüm Teslim Edilmedi

Aras Kargo Kafalarına Göre Kargoyu Getirmiyor!

17 Ağustos

Ya siz kafanıza göre benim kargomu eve getirmeyip kafanıza göre niye acenteye bırakıp oradan alın diye mesaj atıyorsunuz 5 gün olmuş kargo halen yok sizin keyfinize göre mi kargo teslim alacağız biz ya yeter! Biraz dikkat edin şu sisteminize, şu çalışma şeklinize.

Aras Kargo Kargomu Elime Ulaştırmadı

16 Ağustos

Aras Kargo kargomu elime ulaştırmadı ve düzgün bir üslubu da yoktu sizi şikayet edeceğim dedim de istediğin yere et gibi bir üslup takıldı. Evimin alt sokağında olmasına rağmen elime ulaştırmadı. Daha önce de başka firmalardan kargo almıştım fakat ellerinden geldinde yardımcı oluyorlardı bunlarda öy...

Aras Kargo Ücreti Ödenip Teslim Edilmeyen Ürünü Kargo

08 Ağustos

Ücreti ödenip teslim edilmeyen ürün 31.7.2023 tarihli Fantom Pratik p 1200 500 watt dik elektrikli süpürge ikon teknoloji, Aras Kargo tarafından gönderim sipariş verilip onaylandı en geç 3 Ağustos 2023 kargoya verilir denildi fakat 8 Ağustos itibarıyla daha kargoya verilmedi. Mağazaya sorduğumuzda K...

Aras Kargo Ücreti Ödenip Teslim Edilmeyen Ürünü Kargo

0 Yorum