Aras Kargo Erzurum Yoncalık Aras

17 Şubat 2024 14:25477
Gül'ün Teşekkür Mesajı
Şikayetime geri dönüş yapan Derya hanıma çok teşekkür ederim destekleri ve güzel ilgisi için

4232556009657 numaralı gönderim için Erzurum Yoncalık Aras Kargo şubesinden şikayetçiyim. Ürünümün dağıtıma çıkarıldıklarını ancak yetiştiremediklerini ve ilk iş gününde tekrar dağıtıma çıkaracaklarını ilettiler. Üç gün şubede bekletildikten sonra dağıtıma çıkarmadan iade edildiler. Bana soran olmadı; iade etmeden kendi başlarına iş yapmışlar. İade olan ürünümün fiyatı iki katına çıktı ve aynı tutardan tekrar alamayacağım. Bu mağduriyetimi kim giderecek? Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Şubeye gittiğimde ilgisiz ve bir şey bilmeyen bir danışman, kargonun iade edildiğini söylemekten başka bir açıklama yapamadı. Kendisinden de şikayetçiyim.

17 Şubat 2024 14:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

19 Şubat 2024 11:09

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

19 Şubat 2024 11:10

Erzurum Yoncalık Aras Kargo Şubesinin Sorumsuzluğu Mağduriyet Yarattı

Nazım
25 Mart 2025 11:30462

5553******540 Numaralı gönderim için Erzurum Yoncalık Aras Kargo şubesinden şikayetçiyim. Ürünüm dağıtıma bile çıkarılma...

Erzurum Yoncalık Aras Kargo Şubesinin Sorumsuzluğu Mağduriyet Yarattı

Aras Kargo Erzurum Yoncalık Aras

Arda
23 Mayıs 2024 21:34401

4313411388641 numaralı gönderim için Erzurum Yoncalık Aras Kargo şubesinden şikayetçiyim. 17 Mayıs tarihinden beri kargo...

Aras Kargo Ürün Teslim Edilmeden İade Edildi

Canan
6 Şubat 2024 14:22393

"Hemen mesajıma dönmeniz sevindirdi beni teşekkür ederim 😊"

Kargom Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmedi Ve Hasarlı Ürünlerle Baş Başa Kaldım

Kamuran
Kamuran
Aras Kargo
12 Eylül 2025 16:35169

Aras Kargo Genel Müdürlüğü’NE Konu: Kargomun teslim edilmemesi ve mağduriyetim hakkında şikayet Sayın Yetkili, İstan...

Aras Kargo'da Şok: Çalışandan Küfürlü Muamele!

Serkan
4 Şubat 2025 18:28531

"Tarafımı arayarak durum hakkında özürlerini sunan ayrıca şube ve çalışan hakkında gerekli işlemlerin yapılacağının sözünü veren Ebru Hanıma teşekkür ederim. Umarım gerekli aksiyonlar alınır. Konunun takipçisi olacağım."

Aras Kargo'da Şok: Çalışandan Küfürlü Muamele!

Tümünü Gör
Aras Kargo İade Ve İletişim Sorunu

Aras Kargo İade Veİletişim Sorunu

Amine
Çiçek Sepeti Ve Aras Kargo Yüzünden Bir Türlü İade Edilemeyen Çanta!

Çiçek Sepeti Ve ArasKargo Yüzünden Bir Türlü İade Edilemeyen Çanta!

Zuhal
Aras Kargo Haksız Maddi Menfaat

Aras Kargo HaksızMaddi Menfaat

Ömer
Aras Kargo Hasarlı Ve Kırık Ürün Sorunu

Aras Kargo Hasarlı VeKırık Ürün Sorunu

Yaşar
Aras Kargo Kargomu Teslim Etmedi Beni De Suçlu İlan Etti!

Aras Kargo KargomuTeslim Etmedi Beni De Suçlu İlan Etti!

Erhan
Aras Kargo Paramparça Ürün Teslimi!

Aras Kargo ParamparçaÜrün Teslimi!

Merve

Öne ÇıkanKonular