Aras Kargo Çalıştığı Firmalara Dikkat Etmeli

01 Şubat
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Trakya Bölge Müdürlüğünden G****** K**** hanımefendiye çok teşekkür ederim.”

Aras Kargo'nun faturasız bir ürünü kapıda ödeme yöntemiyle taşıması skandal. Benim param ® bir internet sitesi siparişinde uçtu gitti, ödemeyi Aras Kargo'ya yaptım ancak ürünü alıp arabada açtığımda skandal, bambaşka bir ürüne 799 ₺ ödeme yaptım. Bu durumu lütfen düzeltin ve faturasız ürün ödemesini iade edin Aras Kargo!

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 5 sn
Aras Kargo Logo
01 Şubat 19:24

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
02 Şubat 14:02
02 Şubat 14:50

Sizi aradım ben de ulaşamadım. Benimle iletişime geçen bir hanımefendi ilgilendi ve IBAN bilgilerimi istedi, müşteri hizmetleri ile tekrar görüşmek için aramanızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

02 Şubat 15:26

Sorun çözüldü. Özellikle Gamze hanıma ilgisi ve çözüm odaklı iletişimi için çok teşekkür ederim. Çok sağlam kurumsal firma olduğunu gösterdi.

02 Şubat 15:33

Trakya Bölge Müdürlüğünden G****** K**** hanımefendiye çok teşekkür ederim.

Aras Kargo Kargom Gelmiyor Neden?

2 hafta önce

2,5 saattir kargocu aynı otoparka bekliyor, telefonuma mesaj geldi 2 saat içinde adresinizdeyiz diye, ben 2,5 saattir adamı bekliyorum. Adam büyük ihtimal yatıyor. Orada müşteri temsilcisini arıyorum. Otomatik aramaya düşüyor. İnternetten sitesinde çözüm yok. Koskoca şirket bu durumu çözemiyor mu?

Aras Kargo Kargom Kayboldu! F

2 hafta önce

Yaşadığım şehirden internet sitesi vasıtasıyla sipariş verdim. 4-5 gün oldu. Halen daha yolda gözüküyor. Tahmini teslimat süresini de geçti. Aldığım internet sitesi teslim edildi. Yazmış varış şubesine de gittim daha gelmedi dediler. Halen daha bekliyorum. Sipariş no:3084335608128

Aras Kargo Adresime Teslimat Yapılmaması

3 hafta önce

Kargonun internet sitesinden de yazmış olmama rağmen hala geri dönüş olmadığından burada paylaşmak istedim. Samsun Atakum Beypınar Mah de oturuyorum ve ne zaman tarafıma kargo gelse Atakum şubesinden aranıp teslim edilmeyeceği ve benim almam gerektiği Söyleniyor.

Aras Kargo Gelen Kolinin Taşınmaması

19 Ağustos

Bir internet sitesinden klima satın aldım. Aras Kargo klimayı ağır olduğu için bina önüne bıraktı. Satın aldığımız sırada bina önüme bırakırız diye bir madde bulunmuyor. İş biraz zorlaşınca bizden bu kadar demek kadar kaba bir şey yok. Eğer çalışan bu şekilde davranıyor ise gerekli işlemleri yapın. ...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır