Aras Kargo Adresime Kargoyu Getirmedi, Adreste Bulamadık Diye Mesaj Attı

Şikayet ettim kargo dağıtıma çıkmıştır mesajı geldi fakat, kargomu hala bana teslim etmediler. Bir önceki gün şikayet etmek için Bolu İzzet Baysal Aras Kargo'yu aradım 16.00 ile 17.00 arası geldiklerini ve 3 defa zile bastıklarını söylediler kimsenin kapıyı açmadıklarını söylediler, fakat o dediği saatler de biz okuldan velilere çocuk teslim ediyorduk. Kapıda yardımcı personeller ve veliler vardı yalan yanlış bahaneler üretiyorlar. Bir de geldiklerine dair buranın resim çekip bana link atmışlar linkte resim varmış, fakat linke tıkladığımda sayfanın bulunamadığına dair hata veriyor site yine yalan yanlış bahaneler üretiliyor. Ben kargomun bugün bana ivedilikle teslim edilmesini bekliyorum. Sürekli Bolu İzzet Baysal Aras Kargo müşterilerini mağdur ediyor işlerini yapmayacaklarsa neden işi seçmişler bilmiyorum.
Aras Kargo adreste bulunmama rağmen, adreste bulamadığımız için kargonuzu teslim edemedik kargonuzu şubeden alın diye mesaj atmış. Ben iş yeri adresimi verdim ve bugün farklı kargo firmalarından kargolarımı teslim aldım. Kargoyu getirmeye üşenen kuryenizin yazmış olduğu bu mesajı kabul etmiyorum. Yarin acil dağıtıma kargomu çıkarın üşengeçliği birakinda, yoksa gerekli yerlere şikayetlerde bulunmaya devam edeceğim
Şikayet ettim kargo dağıtıma çıkmıştır mesajı geldi fakat, kargomu hala bana teslim etmediler. Bir önceki gün şikayet etmek için Bolu İzzet Baysal Aras Kargo'yu aradım 16.00 ile 17.00 arası geldiklerini ve 3 defa zile bastıklarını söylediler kimsenin kapıyı açmadıklarını söylediler, fakat o dediği saatler de biz okuldan velilere çocuk teslim ediyorduk. Kapıda yardımcı personeller ve veliler vardı yalan yanlış bahaneler üretiyorlar. Bir de geldiklerine dair buranın resim çekip bana link atmışlar linkte resim varmış, fakat linke tıkladığımda sayfanın bulunamadığına dair hata veriyor site yine yalan yanlış bahaneler üretiliyor. Ben kargomun bugün bana ivedilikle teslim edilmesini bekliyorum. Sürekli Bolu İzzet Baysal Aras Kargo müşterilerini mağdur ediyor?