Aras Kargo Adrese Teslimat Yapmadı

30 Mayıs

Kargom adresime teslim edilmedi. Yapılan açıklamada adreste tanınmadığımız belirtiliyor. Şubeyi aradığımda verilen cevap kuryenin adrese geldiği fakat benim evde olmadığım. Söylenen tarih ve saatlerde adreste bulunmaktaydım. Aras Kargo ile bu problemi daha önce de yaşadım.

Aras Kargo Logo
30 Mayıs 14:27

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
31 Mayıs 10:16
Ümit
31 Mayıs 10:26

Hiçbir şekilde çözüm odaklı değiller. Tamamen insanları mağdur etmek en iyi yaptıkları hizmet. Saha kuryelerinin denetimini yapmış olsalar vatandaş mağdur olmaz

Aras Kargo Teslim Edilemeyen Kargo

4 gün önce

14 Eylül de Trendyol üzerinden 1 adet kulaklık sipariş verdim. Siparişin teslim tarihi bugün olarak gösteriliyor fakat sipariş Antalya da bile değil. Yaklaşık 3 gün detaylı takip ettim ve her seferinde "transfer aşamasında" olduğu yazısıyla karşılaştım. En sonunda bugün Antalya Aras Kargo eski sanay...

Aras Kargo Kargom Bana Teslim Edilmedi

4 gün önce

Kargom adreste olmama rağmen bana teslim edilmedi fakat SMS olarak teslim edildi mesajı geldi. Kargom çok acil ve önemlidir. İvedilikle çözüm bulunmasını istiyorum. Postabaşı Şb... Telefonlarına cevap vermiyor. Müşteri Temsilcisine ulaşılamıyor. Lütfen sorunum acilen çözülsün

Aras Kargo Kargom Adresime Teslim Edilmedi

1 hafta önce

Kargom 9 eylülde saat 18:15 de kargoya dağıtıma çıktığının mesajı geldi. Fakat gün boyu evde olmamıza rağmen teslim almadım. Teslim edildi gözüküp r a adında başka birisi almış ve yetkili kimseye de ulaşamıyorum. Çağrı merkezi otomatik olarak teslim edilmiştir deyip yardımcı olmuyor.

2 hafta önce

Dolap uygulaması üzerinden satış yaptığım ve Aras Kargo ile 16/06/23 tarihinde gönderdiğim takip kodu: 3068166159009 270₺ ödemesi olan kargom kayboldu. Bu kargonun kayıp olduğunu teyit eden Aras Kargo birçok prosedür gereği form doldurttu, fakat aradan yaklaşık 3 ay geçmesine ve her gün aramama rağm...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır