Aras Kargo 30 Kilo Üstü Kargoyu Apartmanın Önünde Bırakıyor!

13 Nisan

Aras Kargo Samsun Gülsan Şubesi 30 kg üzeri kargoyu apartman önüne bırakıp gidiyor. 30 kg üzeri kargoyu üst katlara çıkarmaları gerekmiyormuş. Kargo getiren personel hamal olmadığını kargonun havale ile geldiğini yukarı çıkartmayacağını iletti. Samsun gülsan şube kargocunun adı o**. Müşteri hizmetlerini aradığımda 30 kilo üstünün kata çıkarma zorunluluğu olmadığını söylediler. Aras Kargo'nun aşağıda linkini verdiğim kargo standartlarında böyle bir husus yok. O zaman kargoyu kabul etmeyin ya da işinizi profesyonelce yapın. https://www.araskargo.com.tr/tr/neuralnetwork.aspx?type=1533

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 5 sn
Aras Kargo Logo
13 Nisan 13:52

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
13 Nisan 17:08
Aleyna
13 Nisan 17:43

Numaraya anında geri dönüş yaptım açan olmadı. Benimle tekrar irtibata geçmenizi rica ederim. Teşekkürler

Aras Kargo Kurye Çağır Hizmeti İlgisiz

2 hafta önce

Kötü bir firma. Bu kadar olmaz. 5 gündür kurye çağırıyorum. Gelen giden yok. En son aradım gönderiyoruz dediler. Yine yok. Samsun - İlkadım subaşı şubesi, ilgisizlik üst safhada. Lütfen artık ilgilenin bir zahmet, o kadar kurye çağırıyoruz, gelen giden yok. Lütfen ivedilik ile çözüm bulun bu duruma.

Aras Kargo Aşırı Pahalı, Aldattı

07 Temmuz

3071221098461 numaralı kargo alıcı ödemeli olarak tarafıma geldi. Ürün Samsun dan Burdur a geldi. Ağırlığı 300 gr kadar. Boyutları 20x8x5 cm ebatlarında. Ürünün kargo ücreti olarak 130 TL aldılar. Bu kadar küçük bir kargo için 130 TL ücret alınır mı? Alıcı ödemeli diye Aras Kargo aşırı yüksek fiyat ...

Aras Kargo Kargonun Adrese Teslim Yapılmaması

16 Haziran

Aras Kargo Samsun İlkadım çiftlik şubesine gelen kargom 2 gündür dağıtıma çıkarılmıştır diye mesaj ve teslim kodu gelmesine rağmen adresime getirilmiyor, ilk gün not düşülüyor; adres yanlış, müşteri adreste tanınmıyor, ikinci gün dağıtıma çıkmıştır. Teslim kodunuzla kargonuzu teslim alabilirsiniz di...

Aras Kargo Kargom Evde Olduğum Halde Gelmedi

14 Haziran

Aras Kargo gelmediği halde geldik evde yoktunuz demeye alışkanlık haline getirdi. Bu yaptığınız sizin ney olabilir. Samsun çiftlik şubesi evde olduğumuz halde ne telefonu arıyorsunuz geldik diye ne de bilgi veriyorsunuz böyle saçmalık olamaz. Lütfen kendinize gelin.

Aras Kargo Kargomu Getirmiyorlar Yalan Söylüyorlar

27 Nisan

Samsun'dan Ankara'ya bir kargom gelecekti. Getirmediler, geldik evde yoktunuz diye yalan söylediler. Kargom geri Samsun'a gitmiş, geri gelmesi için ödeme yapmanız lazım dediler. Ödemeyi yaptım, kargo takip numarası verdiler. İki gündür kargonun dağıtıma çıktı diye mesaj geliyor. Akşam üzeri evde olm...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır