Aras Kargo 2 Haftadır Bekletilip Hala Bana Ulaşmadı

19 Mayıs
Güneş'in Teşekkür Mesajı
“Kısa bir sürede sorunum çözüme ulaştığı için bu markadan memnunum. Teşekkürler”

16 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken iki ürün 12 Mayıs'tan beri kargoda bekletilip hala bana ulaşmadı neden kargolarımız her seferinde mahalle kahvesine bırakılıyor? Kargoda eve ® teslimat yok mu?

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 2 sn
Aras Kargo Logo
19 Mayıs 18:14

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
20 Mayıs 11:02
Güneş
20 Mayıs 11:12

Kısa bir sürede sorunum çözüme ulaştığı için bu markadan memnunum. Teşekkürler

Aras Kargo İle Gelen Ürünüm Teslim Edilmedi!

1 gün önce

3508812620722 numaralı Aras Kargo gönderim bana teslim edilmediği halde teslim edilmiştir diye mesaj geldi sorguluyorum her yerden, Teslim edilmiştir deniyor, tüm gün evde olduğum halde kargo gelmedi teslim almadım. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

Aras Kargo Teslim Edilmeyen Kargo

2 gün önce

Aras Kargo kargoyu teslim etmek için gelmemiş. Gelmişte evde yokmuşuz gibi gösterilmiş. Ama hiç gelinmedi kargoyu birebir kapıda arabasının başka kargoları teslim edilirken beklediğini gördüm. Kargomu gidip teslim alamam şubeden ben memurum. Getirilmesini istiyorum.

Aras Kargo Alıcı Kargoyu Kabul Etmiyor Sorunu

3 gün önce

3508469528339 teslimat numaralı kargom 28.09.2023 tarihinde mesaj atılarak bugün tarafınıza teslim edilmek üzere yola çıkmıştır dendi. 29.09.2023 tarihinde alıcı kargoyu kabul etmiyor mesajıyla şubeden almam gerektiği söylendi. Bütün gün evde olmamıza rağmen kargo hiç gelmedi ve Aras Kargo tarafında...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır