28 Ocak 2014

Aras Kargo Yapılmayan Teslimat!

18.01.2014 tarihinde Sanalpazar.com sitesinden bir sipariş verdim. 20.01.2014 tarihinde ürün kargoya verildi yani 7 gün önce. Ürün Aras Kargo Mevlana şubesine geldi ve ben hergün Mevlana şubesiyle irtibata geçtim. Her aradığımda bugün teslimat yapılacak dendi. Bugün aradım adresiniz bulunamadı biz de ürünü geri iadeye gönderdik dedi beni niye aramadınız dedim numaranız yok burada dedi.

Kardeşim ben sizle hep telefonda konuştum niye söylemediniz kargo durumunu? Ayrıca adres bulunamaması da ne demek bu zaman da. Tüm kargo şirketleri buluyor da siz mi bulamıyorsunuz? Ben bile telefonumda ki navigasyonla Konya'nın tüm sokaklarını buluyorum da siz merkez ilçede ki bilinen bir adresi nasıl bulamıyorsunuz.

Yunus 99 Okunma

Cevaplar

  • Yunus 29 Ocak 2014

    Niye şikayet ettiniz diye azar bile yedim.

  • Yunus 28 Ocak 2014

    28.01.2014 tarihi saat 190.30 sıralarında dağıtım yapan bir personeliniz beni aradı.Yok efendim siz neden bilmeden şikayet ediyorsunuz falan.Üslubu berbattı.2-3 dakika sonra durumu ben anlattım.Madem bir sorun vardı neden her gün aradığımda söylemediniz de beni mağdur ettiniz dedim.Sustu.Anlaşıldı ki bilip bilmeden konuşan kişi ben değil personeliniz. Ayrıca personeliniz de kendisinin suçsuz olduğunu suçlunun Aras kargo marmara şubesi olduğunu onların adresin üstüne barkod bastığını söyledi.Yani bu demek oluyor ki sıkıntı kesin olarak sizde.Ayrıca birşey daha ortaya çıkıyor ki isterseniz bana bal gibi de ulaşabiliyormuşsunuz.Ayrıca personelinize de bildirin üslup öğrensinler hizmet böyle olmaz.

  • Yunus 28 Ocak 2014

    Satıcı ile görüşme yaptım ben adresinizi de telefonunudusa verdim dedi ve suan benden gidiş geliş 6 tl kargo ücreti veriyor bu parayı ben vermiyecem suçlu kimse o verecek.sıkıntı büyük ihtimal sizin mevlana şubeniz de ki personel de ve suçlu kimse masrafi o ödeyecek

  • Aras Kargo Temsilcisi28 Ocak 2014

    Merhaba; Konu kurumsal mütşteri temsilcimiz ile paylaşılmış olup, müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla ARAS KARGO MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ www.araskargo.com.tr 444 25 52

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön