Araç Muayene Randevu Beypazarı Türk Türk Muayene İstasyonu Randevu

Ali
29 Mayıs 18:31

Merhaba, ben Ali K****. Beypazarı Türk Türk istasyonunda 27.05.2024 tarihinde saat 11:45'te araç muayene randevum vardı. Saat 11:38'de istasyona geldim, içeriden cihazdan numaratörden numaramı aldım ve beklemeye geçtim. Yaklaşık 20 dakika bekledim, beni çağırmadılar. İçeri girdim, arkadaşa saatimin geçtiğini söyledim. Gişedeki beyefendi bana uygun olmayan bir üslupla yaklaşarak 2 saat beklememin ve gecikmemin normal olacağını söyledi. Dışarı çıktım, hâlbuki benim randevuma gecikmemi oluşturacak hiçbir olumsuz unsur yoktu. İçeride önümde bir araç vardı. Muayene randevusunun saat kaç olduğunu sordum, beyefendi bana saat 12:00 randevusu olduğunu söyledi ve saat 12:00 randevusu olan aracı önümde içeri aldılar. Bunun üzerine istasyon müdürünün yanına gittim, kendisini çağırttım. Kendisi S**** Beymiş, yanıma geldi. Durumu anlattım, kendisi olayı çözemedi. Bana yapabileceği bir şey olup olmadığını sordu. Ben de yapabileceğiniz hiçbir şey yok, benim hakkım yenilmiş. İçerideki aracın çıkarılıp kendi aracımın ondan önce muayene edilmesi gerektiğini ifade ettim. Durum bundan ibaret. Aracın benim önüme geçtiğini, neden böyle bir şey olduğunu ve hakkımın yenildiğini söyledim. Buna rağmen hiçbir şey yapamadılar ve ben o gün saat 12:35'te muayene istasyonundan aracımı muayene ettirerek çıktım. Netice itibariyle o gün benim sıramdan sonra olan bir başka araç benden önce muayenesini yaparak istasyondan çıkıp gitmiş oldu. Kamera kayıtlarından durumu izleyebilirsiniz. Çok ciddi bir sorumsuzluk ve lakaytlık olduğunu düşünüyorum ve yetkililerin bu tarz konularda duyarlı olmadığını ve çözüm üretemediklerini gördüm. Aracın plakasını paylaşıyorum: 06 AHU 83. 0544*****45 50

Tüvtürk Araç Muayene Randevu Sorunu Ve Muayene Yapılamaması

13 Ağustos 22:02