Ecem
05 Haziran 2023 01:03

2.5 sene önce aldığım Apple watch 6 mın durduk yere düşme, darbe alma vs bir durumu olmadan ekranı kasasından ayrıldı. Bu servise götürdüğümde bana hiçbir çözüm önerisi sunmadan saati odluğu gibi geri teslim ettiler. Dalga geçer gibi söyledikleri tek şey yenisini alabileceğimdi. Sanki bunu akıl etmek çok zormuş gibi. Tamamen çalışan saatimin ekranındaki probleme belli bir ücret karşılığında bir tamir önerememeleri beni şok etti. En ufak bir problemde böyle pahalı bir ürün çöp mü olacak yani. Bir sorunun nasıl tamir edilme yöntemi olmayabilir? Apple ın mı Gürgençler'in mi politikası bilmiyorum fakat müşteriyi yeni ürün almaya zorlama politikasından başka bir şey değil ve bu muamele kabul edilemez. Sorunuma en kısa zamanda çözüm bekliyorum. Tekrar belirttiğim gibi garanti süresi dolduğu için zaten belli hir ücret karşılığı tamir hizmeti almak istemiştim fakat bu hizmeti dahi sunmadılar. Halbuki ürün tamamıyla üretim hatası kaynaklı bir şekilde kullanıcı hatası olmaksızın kendi kendine parçalandı resmen Apple gibi bir markanın güvenilirliğini zedeleyen bir durum. Böyle bir arızada markanın bir çözüm önerisi getirmesi zorunluyken mağdur bırakıldım.

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminde Bozulan Apple Watch 6

09 Ocak 2024 11:39

Tuğçe
15 Eylül 2023 15:02
Apple Yetkili Servisine Çalışan Cihaz Teslim Edip Bozuk Geri Aldım
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
25 Mayıs 2023 21:57
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
03 Ağustos 2024 20:50