Toplam çözüm sayısı
..
Apple Store ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi
  4 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

Apple Store Para İadesinin Gelmemesi

2855görüntüleme
Umut
Umut 23 Eylül 2021 09:04

Uygulama i satın alım yaptım ama ürünü beğenmedim ve aynı gün İade istedim Apple ® ®'dan. Fakat "sorun bildirme sitesinde ücret iadesi ilk ödeme yönteminize yapıldı." diyor, bakıyorum kartıma para iadem gelmemiş. Acilen çözülmesini istiyorum. Param ® ® çöp oldu.

  • profile
1 Destekçi
  4 Yorum

4 Yorum

Naz
Naz27 Eylül 2021 02:18
 

Merhaba, ödeme yaptığınız kart bilgileriniz hala Apple kimliğinize tanımlı mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama kart bilgilerimi silmiştim onunla mi alakalı anlayamadım

 1
Melis
Melis28 Eylül 2021 00:28
 

Bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum kart bilgilerimi silmiştim bende de iade yapıldı diyor hemen kart bilgilerini geri girdim umarım en kısa zamanda para iadesi yapılır bekliyorum

Oğuzhan
Oğuzhan11 Ekim 2021 10:59
 

Merhaba, ben de aynı durumu yaşadım. Kartımdan para çektiklerinde aceleyle ödeme yöntemimi sildim, ücret iadesi yapıldı dediğinde geri tekrar aynı kartı kaydettim. Sizin iadeniz yapıldı mı acaba? Apple'a bir türlü ulaşamıyorum...

 1
Naz
Naz11 Ekim 2021 14:44
 

Oguzhan bey merhaba, ben de iade onaylandı dedikten sonra kart bilgilerimi ekledim hemen ama tam da o sıralar iadesi yapılmış zaten. O yüzden bilgilerimi girdikten sonra mi oldu önce mi bilmiyorum. Ama 2-3 gün içinde yapıldı diyebilirim. İsterseniz bir de bankanızla görüşebilirsiniz🥺

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 15 Aralık 2021 17:44

1 ay önce Apple Store dan iPhone 13 mini almıştım. Ürün 1 ay sonra UPS kargoya verildi ancak benim bilgim olmadan nasıl olduysa iade işlemleri başlatıldı, telefon Apple a iade olmuş, UPS kargodan ne arayan oldu ne soran. Daha sonra Apple müşteri hizmetlerini aradım tam 53 dakikalık görüşmeden sonra ...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 13 Aralık 2021 03:39

Uygulama içi satın alım yaptım ama ürünü beğenmedim ve aynı gün İade istedim Apple ®'dan. Fakat "sorun bildirme sitesinde ücret iadesi ilk ödeme yönteminize yapıldı." diyor, bakıyorum kartıma para iadem gelmemiş. Acilen çözülmesini istiyorum. Ilgılenırsenız.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 16 Kasım 2021 22:54

Apple Store İade Zorlu AVM den satin aldığım urunu iade ettim. İade ettiğim ürün için iade faturası düzenleyip Apple ilettim yaklaşık bir ay geçti hala para iadesi alamadım. Birkaç kez mail ile iletişim kurduğumuz kurumsal departmandan cevap alamıyorum iade ettiğim ürünün para iadesini yapmıyorlar

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 02 Ekim 2021 03:22

Uygulama içi satın alım yaptım ama ürünü beğenmedim ve aynı gün İade istedim Apple ®'dan. Fakat "sorun bildirme sitesinde ücret iadesi ilk ödeme yönteminize yapıldı." diyor, bakıyorum kartıma para iadem gelmemiş. Acilen çözülmesini istiyorum. Param ® çöp oldu.

Devamını oku
  • profile
  • profile
2 Destekçi
3 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 12 Mayıs 2021 08:14

Apple Store da iade edildi. Yazan ürün 28 gündür hesabıma gelmedi arayıp sordum 2 3 hafta içinde geliyor. En geç 30gün dendi yurt dışında olduğumdan dolayı arayamıyorum da para iadesinin 28 gün sürmesi ve hala da gelmemesi Apple gibi bir şirketin ismine yakışmıyor

Devamını oku