Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Antrenman Yayıncılık

tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.5
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Antrenman Yayıncılık ile ilgili bir şikayetin mi var?
143 Şikayet
Şikayet Sıralaması
15 Mart 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Antrenmanlar Geometri 2

Antrenmanlar geometri 2 hologram kodu yok ve kot olmayınca giremiyorum. Bana yardımcı olabilir. misiniz. Geometri de geri kalıyorum. Kalmak istemiyorum bana sadece hologram kodu istiyorum. Atarsanız çok sevinirim. Kodtan dolayı ders çalışamıyorum ve bundan hiç memnun değilim

Antrenmanlarlamatematik.com Antrenmanlar Geometri 2
02 Mart 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Video Çözümü Sorunu!

Arkadaşlar ürün elimde var yalnız video çözümleri açılmıyor hata veriyor 2. Antrenmanı açtığınız da 1. Antrenman açılmış oluyor yani video çözümü alamıyorsunuz. Ne zamandır uğraşıyorum ve aldığım şey bu"The player is having trouble. Ve’ll have it back up and running as soon as possible."

Antrenmanlarlamatematik.com Video Çözümü Sorunu!
20 Şubat 2022

Antremanlarlamatematik.com Çözüm Videolarını Açamıyorum

Çözüm videolarına ulaşamıyorum şifre işlemlerinden gönderdiğiniz linkten yüzlerce şifre denedim büyük harf küçük harf sembol aklınıza ne gelirse madem kabul etmiyorsunuz şifreyi siz gönderin bu kadar zor olacağını bilseydim kitaplarınızı almazdım neden

20 Şubat 2022

Antrenman Yayıncılık Şifre İşlemleri Neden Bu Kadar Zor

Kardeşim saatlerce uğraştım kitabı aldık. Şifreyi alamıyoruz. Mail adresimiz belli siz gönderin bari şifre değiştirmek linkinde büyük harf yaptım küçük harf yaptım sembol yaptım 8 adeti geçtin sizin kabul edeceğiniz şifre nasıl olacak bilseydim ne kitaplarınızı alırdım ne de bunlarla uğraşırdım

09 Şubat 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Karekod Aktive Etme

Antrenman yeni nesil kitabım aktive edilmesi gerekiyor daha başındayım ve çözemediğim sorular var Yayını önceden seviyordum ama bu karekod bıktırdı.

03 Şubat 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Antremanlarla Matematik Aktivasyon Kodu Sorunu

Antremanlarla matematik set aldım fakat antremanlarla matematik 1 ve 2 yi korsan gönderdikleri için şimdi çözüm videolarına ulaşamıyorum. Resmen mağdur kaldım. Aradım bana sistemsel olduğunu ve isteselerde aktive edemeyeceklerini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum ve ihtiyacım olan sadece kod

29 Ocak 2022

Antremanlarlamatematik.com Uygulamaya Erişim Sorunu

Selam, uzun zaman önce uygulamanız ve tarayıcı üzerinden Facebook ile üyelik yaptım ancak şimdi güvenlik nedeniyle giriş yapmama izin vermiyor. Kitabın çözümlerine ulaşamıyorum. Barkod daha önceki üyeliğime kayıtlı olduğundan yeniden kaydedemiyorum. Acil desteğinize rica ederim. İyi Çalışmalar.

Antremanlarlamatematik.com Uygulamaya Erişim Sorunu
24 Ocak 2022

Antrenman Yayıncılık Matematik Referans Kodu

Antremanlarla Matematik 1 kitabını aldım sonra video çözüm için Youtube.com'ye gittim yokmuş. Sonra kendi sitesinden izliyormuşuz kitabın arkasında referans kodu oluyor ve benim kitabımın arkasında yoktu mail attım olumlu karşılamadılar. Video çözüm yapamıyorum.

22 Ocak 2022

Antrenman Yayıncılık Hologramlar Sıfırlansın Lütfen Yardımcı Olur Musunuz?

Merhaba ben 3 kitaba da 2 tane farklı e maillerden gırdım 1. E mail bu:m*********@gmail.com 2. E mail bu: z*********@gmail.com şimdi kendi e mailimden girmek istiyorum ama farklı isimlerden girdiğim için olmuyor. Şu an zeynepZe*******@gmail.com bu e maili kullanıyorum sız sistemden sıfırlasanız ben ...

20 Ocak 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Antrenmanlarla Matematik Kitap

Antrenmanlarla matematik 3. Ve 4. Kitapları ben başkasının kullanıcı adıyla giriş yaptım yanı başka bir cihazdan şimdi kendi kullanıcı adımı giriyorum başka cihazlardan girdiğiniz için kullanamazsınız diyor o hesaplardan da çıkış yapamadım. Hologramları sıfırlasanız ben kendi kullanıcı adımla girsem...

2 Destekçi
16 Ocak 2022

Antrenmanlarlamatematik.com Şifre Değişemiyorum Eski Şifreyle Giriş Yapamıyorum.

Şifremle giriş yapamıyorum şifre değiştir diyorum şifre değiştiremiyorum büyük küçük sayı rakam her şeye dikkat ediyorum şifreyi değiştiremiyorum eski şifreyle de giriş yapamıyorum hotmail'de söyledikleri adreste bunları yazdım sorun hala çözülmedi yazıyorum çözen yok.

04 Ocak 2022

Antrenman Yayıncılık aktivasyon Kodu

YKM kitap sitesinden antrenman yayıncılık hiç problem değil kitabı aldım. Fakat korsan çıktı. Lütfen yardımcı olunuz. Mağdur duruma düştüm. Öğrenciyim ve kendi biriktirdiğim paranın hurdaya dönüşmesini istemiyorum. Yetkililere sesleniyorum. Lütfen birisi aktivasyon kodunu paylaşsın.

25 Aralık 2021

Antrenmanlarlamatematik.com Antremanlarla Matematik 1

3 ay önce aldığım antremanlarla matematik 1 kitabim uygulama girişi yaptığım halde bir ay sonra otomatikmen uygulamadan çıkış yapılmış ve aktivasyon kodu tek seferlik olduğu için bir daha uygulamayla birlikte aktive edemiyorum. Bu nedenle videolu çözümleri izleyemiyorum. Lütfen düzeltin ya da yardım...

Can'ın Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözüldü teşekkürler”

Can Şikayetini Yayından Kaldırdı
22 Aralık 2021

Antrenmanlarlamatematik.com Antrenmanlarla Matematik Mobil Uygulaması

Antrenmanlarla matematik mobil uygulamasında hesabımın şifresini unuttum. Hesap şifremi sıfırladığımda hesabıma şifre sıfırlama linki geliyor ama linke girdiğim takdirde bu istek geçersizdir deniyor. Bu sorunu çözmeme en kısa zamanda yardım eder misiniz lütfen?

06 Aralık 2021

Antrenman Yayıncılık Çözüm Videolarına Ulaşamıyorum

Antrenman yayıncılık 1. Kitabı ve geometri Kitabım korsan çıktığı için aktivasyon koduna ulaşamıyorum. Kısaca mağdurum acilinden aktivasyon kodu lazım yayın tüm çözümlere yakın zamanda erişim yasağı getirdi. Yalnızca kitabı yeni alanlar çözümlere ulaşabilecek kitap elimde patladı

30 Kasım 2021
Buse sonuçtan memnun

Antrenmanlarlamatematik.com Şifre Sıfırlama Linki

Hesabımın şifresini unuttum. Hesabıma şifre sıfırlama linki geliyor fakat linkte bu istek geçersizdir yazıyor şifremi sıfırlayamıyorum yardım eder mis...

28 Kasım 2021

Antrenmanlarlamatematik.com Siteye Giriş Yapılamıyor

Siteye giriş yapamıyorum daha önce kayıtlı e postam olmasına rağmen şifremi unuttum ama object object uyarısı veriyor? Bir an önce bir çözüm bulun lütfen.! Herkeste böylemi bilmiyorum bende böyle uyarı veriyor başka telefonda giriş yapmaya çalıştım telefonda sıkıntı vardır diye ama yok

Kübra'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ederim 🙏🏻”

Kübra Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Antrenman Yayıncılık marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %39
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Antrenman Yayıncılık marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %39