Antrenman Yayıncılık Soru Çözümleri Ulaşamıyorum

03 Nisan

Antrenmanlarla matematik 2 kitabındaki soru çözümlerine ulaşamıyorum çözdüğüm kitapta aktivasyon kodu arka kapakta yok yardımcı olur musunuz lütfen kaç defadır deniyorum olmuyor başka türlü de denedim o da olmadı yardımcı olursanız çok iyi olacaktır.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 36 sa 12 dk

Bununla ilgili elinizdeki kitabın içinde bulunan yayınevinin email adreslerine yazarsanız yardımcı olurlar?

Antrenman Yayıncılık Hesabıma Giremiyorum, Aktif Değil Diyor

17 Mayıs

Antrenmanlarla Geometri-1 kitabımın aktivasyon kodunu, ben kitabı satın almadan önce biri kazımış ve kullanmaya başlamış. Bende kendi hesabımdan kodu girmeye çalıştım. Aslında sorunu hesaptan bildirmiştim ama onun yerine beni birden hesaptan attı. Üzerine artık her hesabıma girmeye çalıştığımda hesa...

Antrenman Yayıncılık Hesabıma Giremiyorum, Aktif Değil Diyor

Antrenman Yayıncılık Aktivasyon Kodu

20 Temmuz

Antrenman yayıncılık hiç problem değil kitabını mecburen korsan aldım. Video çözümlerine ulaşamıyorum. Barkod falan hiçbir şey yok. Lütfen yardımcı olun ya, benim için çok önemli bu kitap. Çözmem bitirmem lazım. Instagram'ım ha*****0 lütfen bana ulaşır mısınız?

Antrenman Yayıncılık Kitap Aktivasyon Kodu

27 Haziran

Antrenman Yayıncılık test kitabımla ilgili yaşadığım sıkıntıyı çözebilmek için 10 kez aradığım. Müşteri hizmetlerinden ve mesajlarımdan geri dönüş alamıyorum. En kısa sürede sorunumu çözmek adına geri dönüş talep ediyorum. Yardımcı olunmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

0 Yorum

Cevaplandı