Antrenman Yayıncılık Antremanlarla Geometri Hesap Sorunu

03 Mayıs

Antremanlarla geometri 1 kitabının hologramını daha önceden okutmuştum şimdi yeniden girmeyi denedim. Daha önce hiç kullanmadığım bir bir Gmail ® adresi veriyor. Kitabı kullanamaz hale geldim. Hesabımı nasıl geri alabilirim. Ya da nasıl kitabı kullanacağım

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 35 sa 2 dk

Kitaplarda da bulunan [email protected] adresine yazarsanız yardımcı olurlar.

Antrenman Yayıncılık Uygulamaya Giriş Yapamıyorum

3 gün önce

İki gündür uygulamaya giremiyorum. Bir sorun mu acaba? Uygulamaya giriyorum, e-postayı yazıyorum, yazmama rağmen beni atıyor uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun bildir diyor, sorun bildirmeme rağmen düzelmiyor. Umarım en kısa sürede düzelir.

Antrenman Yayıncılık Play Store'dan Antrenman Mobil Uygulamasını İndiremiyorum.

2 hafta önce

Antrenman mobil uygulamasını, Play Store'dan uygulama eski sürüm olduğu için indiremiyorum. Videoları en azından yapamadığım sorular için izlemem gerek. Umarım sorun bir an önce çözülür. Yoksa kitabın bir yararı olacağını düşünmüyorum kendimi boşa para vermiş gibi hissedeceğim. Lütfen en kısa sürede...

Antrenman Yayıncılık Play Store'dan Antrenman Mobil Uygulamasını İndiremiyorum.

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik Soru Çözümleri

2 hafta önce

Antrenmanlarla matematik kitabımın soru çözümlerine ulaşamıyorum. Kitabım 2019 yılına ya da öncesine ait sanırım kodu yok ya da yırtıldı galiba bulamıyorum. Başka nasıl ulaşabilirim çözümlere çok lazım anlamadığım sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik Soru Çözümleri

Antrenman Yayıncılık Play Storede Uygulama İnmemesi

2 hafta önce

Uygulamanız eski sürüm olduğu için telefonuma inmiyor çok saçma yapamadığım soruların çözümlerini izlemedikten sonra ne anlamı kaldı buna acil çözüm bulunmasını istiyorum o kadar para veriyoruz. Yapamadıktan sonra ne anlamı kalacak çok acil dönüş istiyorum

Antrenman Yayıncılık Hesabın Epostasını Değişememe

25 Ağustos

Antrenmanlarla matematik hesabımın e postasını değişmek istiyorum fakat böyle seçenek karşıma çıkmıyor. Eski epostama kayıtlı oluyor olması sıkıntı çıkarıyor bu sorunu çözemiyorum e posta kapanacak yeni e-posta hesabına bağlamam gerek hesabı acilen bu durumu nasıl çözebilirim

0 Yorum

Cevaplandı