Anka Evden Eve Nakliyat (Malatya) Anka Evden Nakliyat Malatya (Fatih Şahin) Valizlerimi Vermedi

15 Mayıs

Öğrenciyim. İçinde manevi anlamda çok değerli eşyalarım olan iki valizimi Anka evden nakliyat Malatya (Fatih Şahin) firmasına bıraktım. Valizlerim neredeyse 6 ay boyunca onda kaldı. Her ayın başında yazdığım mesajlara cevap vererek havale yapmamı istedi. Depremden sonra evim ağır hasarlı olduğu için yıkım ekibine çıktığını sorduğumda mesajlarımı görmezden geldi. Şikayetimi dile getirdiğimde bana ve anneme küfür etti.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

1 Yorum

Osman

Kardeşim sen ne anlayışsız birisin nasıl bir insansın bina yıkıldı içinde milyarlık eşyalarımız vardı canımı za bir şey olmadığı için şükür ettik sen 2 valiz elbise için bizle uğraşmadığın şekil kalmadı. Arayıp geçmiş olsun demek yerine verdiğim kira parasını gönder diyorsun. Sen gel söz ben vereceğim parayı ama yanlış anlama bak esnafız bizi artık son noktaya getirdin seni vurmak zorunda kalacağız. Enkazda elbisemi beklemedin diyorsun kardeşim biz enkazlara yardıma gittik kaç tane insanımızı ölü çıkardık senin gibi adamın kalıbını... Ben nasıl insansın sen

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.