Yaklaşık olarak bir seneyi geçen süre zarfında Bursa Heykel Anatolia Güzellik Merkezi'nde sınırsız seanskampanyasıyla hizmet almaya başladım. Ama beklentilerimi hiçbir şekilde karşılamadı. Üstüne zaman içerisinde koltuk altı ve bacaklarımda küçük lekeler ve yanık izleri oluşmaya başladı. İsmini vermek istemediğim personellerin tutarsız hizmetleri bana bir sürü yanık kremi almama ve üstüne vakit kaybetmeme sebep oldu!Ayrıca orada çalışan şu anda adını hatırlamadığım bir bayan bana işlem uyguladığı esnada tuhaf sorular sorarak benden anket yapıyorum adı altında buradaki çalışan personelleri kötüleyip şikayet etmemi söylemiştir. Bu tuhaf davranışlarından sonra kendisini şikayet ettim ama hala geri dönüş alamadım ve o personel hala orada tutarsız hareketleriyle görevine devam etmektedir. Ayrıca o bayan küçücük ve kullanılmış bir kremi bana 80 TL'ye satmıştır!
Yaklaşık olarak bir seneyi geçen süre zarfında Bursa Heykel Anatolia Güzellik Merkezi'nde sınırsız seans kampanyasıyla hizmet almaya başladım. Ama beklentilerimi hiçbir şekilde karşılamadı. Üstüne zaman içerisinde koltuk altı ve bacaklarımda küçük lekeler ve yanık izleri oluşmaya başladı. İsmini vermek istemediğim personellerin tutarsız hizmetleri bana bir sürü yanık kremi almama ve üstüne vakit kaybetmeme sebep oldu!Ayrıca orada çalışan şu anda adını hatırlamadığım bir bayan bana işlem uyguladığı esnada tuhaf sorular sorarak benden anket yapıyorum adı altında buradaki çalışan personelleri kötüleyip şikayet etmemi söylemiştir. Bu tuhaf davranışlarından sonra kendisini şikayet ettim ama hala geri dönüş alamadım ve o personel hala orada tutarsız hareketleriyle görevine devam etmektedir. Ayrıca o bayan küçücük ve kullanılmış bir kremi bana 80 TL'ye satmıştır!