14 Nisan 2015

Anadolu Sigorta Policemde Kasko Yazıyor, Yök Deniliyor.

Kıbrıs'ta çalışıyorum, araç aldım burada sigorta araca yapılıyor aldığım kişi aracın sigortasını bana devretti Poliçe kağıdımda Kasko Sigorta yazıyor. Genel merkezi arıyorum poliçe sorgulanıyor kaşkolu deniliyor.

Kaza yaptım çekici yolladılar ama araç tamir aşamasına gelince kazadan 40 gün sonra aracın kasko değil trafik sigortalı denildi. 40 günden fazla bekledim mağdur oldum. Sigortadan geldiler inceldiler aracımı, hadi kaşkolu değil neden kasko yazıldı.

Karşı tarafa verdiğim zarar karşılanmadı cebimden çıktı hala soran yok ekspertiz görevlendirmişler, onlardan ses yok, genel merkez ve şubeler birbirini tutmuyor elimde kasko yazıyor sistemde kasko gözüküyor şube yok diyor. Kaza tarihim 2 Ocak 2015.

Muhammed 456 Okunma

Cevaplar

  • Muhammed 02 Temmuz 2015

    Kazadan sonra 7. Aya girmiş bulunuyoruz. Sigorta şirketim hâlâ zararımı veya sigortanın yaptırması gereken hasarı adli süreç başlamasın diye ben yaptırdım bana geri ödemede bulunmadı. 7 aydır sallıyorlar.

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi16 Nisan 2015

    Talebiniz tekrardan yönlendirilmiş olup, tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Muhammed 15 Nisan 2015

    Bilgi falan verilmedi buradaki müdürlüğünuz müşteri ile konuşur gibi değil dövecek gibi konusuyor. Diyelim ki araçta kasko yok basılı poliçe vardi elinde o kullanildi peki sistemde nasıl kasko gözüküyor çekici talep ediyorum geliyor. Araci biraktigim yere sigortanizdan yetkililer geliyor benim kaza beyanimi okuyor öndeki aracın plakasını alsa daha iyi olurmuş diyor Expert geliyor inceliyor aradan 40 gün geçiyor Yok diyorsunuz benim magduriyetim hem kasko yazıp 2 aya yakin süre bekletilmem hem de karşı tarafa verilen zarari ben karsiladim ve geri dönüşü olmadı 4 ay oldu daha İlgili Müdürlük Müdürlük size bilgi vermiş diyosunuz benim neden haberim yok

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi15 Nisan 2015

    Söz konusu başvurunuz yetkililerimiz tarafından takip edilmekte olup, ilgili Müdürlüğümüz tarafından, tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Muhammed 15 Nisan 2015

    Yani hızlı cevap vermenize çok şaşırdım. 2 Ocak 15 kaza tarihim, gün 14 Nisan 2015, 100 günü geçkin suredir aracim kazali şekilde duruyor. Önüme bir araç cikmasi üzerine kaza yaptım araç kaçtı ben ona çarpmamak için yan seride geçtim araç kaydı evin bahçe duvarini uçurdum onu da ben yaptirdim kapiyi yaptirdim su tesisatini yaptirdim cebimden verdim kasko yoksa bile bunlari yaptirmasi gerekmez mi yaptirilmadi çok mağdur oldum şikayet, kötüleme amacım yok mu bu kadar olaydan sonra. A

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi14 Nisan 2015

    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz ile ilgili, tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Muhammed 14 Nisan 2015

    Hala aradan 4 aydan fazla geçti soran çözüme yönelik bir şey yok. Anadolu Sigorta reklamina falan bakmayin her şey Müşteri olana kadar imza attın mi bitti ilgi alaka.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön