26 Mart 2014

Anadolu Sigorta Hasarı Karşılamıyor.

İşyerim için Anadolu Sigorta'dan kobi paket sigortası yaptırdım. Kobi paket sigortası yaptırdıktan iki ay sonra iş yerime hırsız girdi. Yan dükkandaki güvenlik kamerasından bilgileri paylaştım, tutanak tutturdum. Anadolu Sigorta'ya başvurdum, ancak bana hırsızlık için önlem almadığım için (kepenk, demir kapı, alarm) için ödeme yapamayacaklarını söylediler.

Oysa kobi paket sigortası yaptırırken, acentam herhangi bir uyarıda bulunmadı. Anadolu Sigorta poliçenizde bu yazar, okusaydınız dediler. Acentam da diğer sigorta şirketleri bunu şart koşuyorlar, bu şart yerine getirilmezse kasko bile yapmıyorlar, ama Anadolu Sigorta'da bunun şart olduğunu bilmiyorduk dediler.

Gökhan 238 Okunma

Cevaplar

  • Gökhan 14 Kasım 2016

    Anadolu Sigorta'da kaybetmek var...

  • Gökhan 07 Kasım 2016

    Ben de bu sigorta konusunda bilgili ve köklü kuruluşsunuz diye güvenerek poliçe yaptırdım, ancak işler öyle değilmiş. Kalıplaşmış cevaplar vererek bu işin içinden kurtulamazsınız... Sizin adınıza poliçe kesen acentaniz hata yaptı, onun yaptığı hatadan ben mağdur oldum... Ben o acenteye Anadolu sigortanın acentesi diye gittim. Dolayısı ile sorumluluk aynı zamanda sizin... Ben Arçelik te çalışıyorum. Bizde bayiler veya servisler bir hata yapıp müşteri mağdur olunca, firmam zararı tanzim eder, müşteri mağduriyetine giderir, sonra bu zararı ilgili bayi ya da servise rücu eder... Sizin sistemimiz lakayt ve çirkin. Öyle en yüksek banka reklamları yapmakla büyük olunmuyor.

  • Anadolu Sigorta Müşteri Temsilcisi07 Kasım 2016

    Şirketimiz poliçe özel ve genel şartları ve yasal uygulamalar çerçevesinde çalışmalarını yürütmekte olan köklü bir kuruluştur. Söz konusu hasarınızla ilgili gerekli değerlendirmeler bu çerçevede detaylı bir şekilde yapılarak tarafınıza da gerekli bilgiler iletilmiştir. Bilgileriniz rica olunur. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Gökhan 04 Kasım 2016

    Daha önce yapmış olduğunuz açıklamanın hiçbir mantığı yok. Sizin Acentanız beni kandırıyor, bu kandırılma sonrasında ben zarar görüyorum. Sizin zararımı tanzim konusunda bir çalışmanız olmadığı gibi, bu aldatmayı yapan acenteye da bir yaptırımınız olmadı. Ben acenteye poliçe yaptırmaya giderken iş yerimi güvence altına almak için gitmiştim. Acentanız da poliçeyi yaptı. Madem şartlardan birisi uymuyordu poliçeyi yapmasaydı. Sonuçta ben o acenteye Anadolu Sigorta'nın bir acentası diye güvenerek gitmişim. İşyeri kaskosu yapılmış, hırsız girmiş, siz diyorsunuz ki yeteri kadar önlem olmadığı için ödeme yapamayız. Bunu bana policeyi yaparken söyleyecektiniz. Şu tarihte açıklama yapılmıştır diye yaptığınız bu haksızlıktan kurtulamazsınız. Yalancı, aldatıcı bir kurumsunuz. Utanmadan her gün medyada bizde kaybetmek yok diye reklam yaparak hala da aldatmaya devam ediyorsunuz. Yazıklar olsun. Atatürk'ün emri emri ile kurulmuş birçok güzide kurum gibi sizler de İş Bankasının içine etmişsiniz.

  • Anadolu Sigorta Müşteri Temsilcisi04 Kasım 2016

    Konu hakkında tarafınıza 27.03.2014 tarihinde detaylı bilgilendirme yapılmış olup, alabileceğimiz farklı bir aksiyon bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Gökhan 04 Kasım 2016

    Anadolu sigortadan bundan sonra herhangi bir poliçe yaptırmayı düşünmüyorum... Koskoca bankanın ve ona ait sigorta şirketinin benim 300-400 TL'me tenezzül etmesi şık değil ve ayıp

  • Anadolu Sigorta Müşteri Temsilcisi01 Nisan 2014

    Başvurunuz üzerine tekrardan yetkililerimiz tarafından sizinle irtibata geçilmiş olup, konuya dair bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Gökhan 28 Mart 2014

    Verdiğiniz cevaptan bir şey anlamadım. Bana kimse bir bilgilendirme yapmadı...

  • Anadolu Sigorta Müşteri Temsilcisi28 Mart 2014

    Söz konusu hasar dosyasına ilişkin, yetkililerimiz tarafından detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunulur. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Gökhan 26 Mart 2014

    poliçe no: 327101212 TC kimlik no: 18910804472

  • Gökhan 26 Mart 2014

    poliçe no: 327101212 TC kimlik no: 18910804472

  • Anadolu Sigorta Müşteri Temsilcisi26 Mart 2014

    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederiz. Şikayetinize konu poliçe bilgilerinizi (poliçe numarası veya TC kimlik numaranız) iletmeniz halinde değerlendirme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Bireysel ve Ticari Sigortacılık Müdürlüğü ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön