02 Kasım 2016

Anadolu Sigorta Cekiçi Ücreti İade Edilmiyor.

Nisan 2016 tarihinde kaskolu arabamla Ankara'ya 250 km İstanbul'a 270 km aracım arıza yaptı yolda kaldım Bolu/Göynük ilçesi Nissan en yakın servis Ankara ve İstanbul'da var 3 veya 4 saat çekici beklemeden oradan tesadüfen geçen çekiciye Ankara'ya 300 TL'ye servise çektirdim Anadolu Sigorta çekici ücretini ödemiyor neymiş 3 saat anlaşmalı çekici çektirmeliymişim anlaşmalı firma 450 TL'ye çekiyormuş ben 300 TL'ye çektirdiğim halde ödeme yapmıyor beni firmayla ile görüşmeye zorluyor ben kaskoyu Anadolu Sigorta firması muhatabım mağduriyetimin giderilmesini gereğinin yapılmasını rica ederim.

Yasar 708 Okunma

Cevaplar

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi03 Kasım 2016

    Söz konusu başvurunuza dair yetkililerimiz tarafından sizinle irtibata geçilmiş olup, e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Yasar 03 Kasım 2016

    Anadolu Sigorta dan cekiçi ücretinin neden ödenmedigini yazılı olarak istiyorum hala bana dönüş yapılmadı adresime yazılı olarak neden ödenmedigini yazılı istiyorum saygılarımla

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi02 Kasım 2016

    Konu hakkında tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmış olup, alabileceğimiz farklı bir aksiyon bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Yasar 02 Kasım 2016

    8 aydır cevap bile vermediniz şikayet edincemi hatırladınız 35 yıllık Anadolu Sigorta müşterisiyim aynı zaman da Türkiye İş Bankası emeklisiyim bu mu hizmet tebrikler bir müşteri daha kaybettiniz 6 adet sigorta poliçemiz mevcut ailece günü gelenleri başka şirketlere aktaracagım bana cevap yerine neden turasist e yönlediriyorsunuz onların telefon bana neden veriyorsunuz ben policeleri Anadolu siğortadan yaptırdım muhatabım Anadolu Sigorta tüm kaynakları ve kanalları kullanarak hakkımı arayacagı saygılarımla

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi02 Kasım 2016

    Söz konusu başvurunuza dair yetkililerimiz tarafından 02.11.2016 tarihinde Hazine Müsteşarlığı üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimizce alınabilecek farklı bir aksiyon bulunmamaktadır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

  • Anadolu Sigorta Temsilcisi02 Kasım 2016

    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz ile ilgili, tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön