24 Nisan 2013

Anadolu Jet Paramı İade Etmiyor!

İnternetten almış olduğum 3 adet bileti 08 03 2013 günü iptal ettirdim. İlgili görevli 3 adet biletin ücreti 399 TL’nin kesintisiz olarak iade edileceği söyledi. 09 03 2013 günü 133+133=266 TL ücret iadesi yapıldı. Müşteri Hizmetleri birimini arayarak durumu bildirdim. Bu tip aksaklıkların olabileceği bi süre beklemem istendi. 26.03.20138017175 şikayet numarası ile işlem başlattım. Tüm banka ekstrelerini ilgili birime gönderdim. Defalarca telefonla görüştüm.

Bugün bana yazılan cevap ise şu şekilde ''İlgili iadeler 09/03/2013 te toplam 313 TL olarak yapılmıştır.''. Hesabıma yatan para 266 TL. 133 TL nin hesabıma yatırılmasını bekliyorum.

Emre 107 Okunma

Cevaplar

  • Emre 08 Mayıs 2013

    133 TL dün yattı. 100 Liralık telefon görüşmesi yaptım herhalde.

  • Emre 03 Mayıs 2013

    Firma bugün bana şu cevabı verdi ''Tekrar kontrol yapılmış olup iadenizin yapıldığı tespit edilmiştir.Ancak sizden gelen mesaj üzerine Yapı Kredi Bankasından tekrar bilgi istenmiştir.'' Gene aynı söz. Benim param hesabım yatmadı. Bunu sizlere banka ekstrelerimle sizlere ispatlamama rağmen, bana hala aynı şeyler söyleniyor. Yazık, hakkımı yiyorsunuz. Hakkımı yasal yollarla arayacağım.

  • Anadolu Jet Temsilcisi29 Nisan 2013

    Sayın yolcumuz; İadeniz Müşteri İlişkilerimizde açılmış olan 8017175 no.lu dosya ile Muhasebe Başkanlığımız nezdinde yeniden ele alınmıştır. En kısa sürede kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden cevap verilecektir. Saygılarımızla; Anadolu Jet

  • Emre 29 Nisan 2013

    Sıkıntımı mail, telefon ve sikayetvar.com üzerinden defalarca bildirip, kayıt altına aldırmama rağmen, kimse bana ne dönüş ne de bigilendirme yapıyor. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra görevlinin bana ''Şikayetini gerekli birime aktarıyorum'' demesinden artık usandım. Firmadan alacağım cevap beni mutlu etmezse, hakkımı yasal yollarla arayacağım.

  • Emre 25 Nisan 2013

    Firmanın müşteri hizmetleri 2 gündür telefonu açmıyor. Telefonda fon müziği dinletiyorlar. Hakkım olan 133 TL yi alamadığım gibi, hem paramdan hemde zamanımdan olmaktayım.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön