11 Temmuz 2017 #8826300

Anadolu Hayat Emeklilik Tarafıma Yollamış Olduğu Kargonun Takibini Yapamamaktayım

Anadolu Hayat Emeklilik / Anadolu Sigorta şirketinin tarafıma yollamış olduğu kargonun takibini yapamamaktayım. Anadolu Hayat şirketinden müşteri temsilcileri ile defalarca görüştüm, bana kargo şirketinden takip edebileceğimi, kendilerinin yetkisi olmadığını belirttiler. Ben de kargo şirketiyle görüştüm, isim ile aratarak kargoya ulaşamadılar ve kargonun 7 ile başlayan 13 haneli takip numarasını ilgili kurumdan almamı, o numara ile takip edebileceğimi söylediler. Bunun için tekrar tekrar defalarca Anadolu Hayat şirketini aradım, sürekli ekranda böyle bir numara görmediklerini, kendilerinin kargoyu zaten takip etmediklerini kargo verildikten sonra tabiri caizse ilgilenmediklerini dile getirdiler. Ben bir buçuk aydır bu kargoyu bekliyorum, bana çözüm olarak yeniden göndermeyi teklif ettiler ama süre garantisi veremeyeceklerini söylediler. Ben de bunu kabul etmedim, bir buçuk ay daha bekleyemem, acil çözüm istiyorum.

Murat 466 Okunma

Cevaplar

  • Murat14 Temmuz 2017

    Önceki bağlantılarımızda yetisi düşük müşteri temsilcileriniz yanlış bilgilerle yeterince ugrastirmisti şimdi de temsilciniz diğerleri yanlış bilgi vermiş deme rahatlığında bulabiliyor süper temsil ediyorsunuz müşterinizi verdiğiniz değer bu kadar demek ki dış arama biriminden Tolga Bey'den geri arama rica ediyorum zaten az önceki çağrı kaydimda da talep oluşturdum sürekli değişen prosedürlerinize temsilcilerinize ve size güvenmiyorum artık sorumsuzluktur bu olanlar işlerim biraz daha uzar ve aksarsa firmanızı her ortamda kotuleyecegimden emin olabilirsiniz Tolga Bey'den ricam şu son raddede işlemlerle ilgili doğru yolu göstermesidir acil dönüş bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Tolga Bey'e

  • Murat12 Temmuz 2017

    Uzun uğraşlarım sonucu tarafıma konuyu iyi araştırmış izah ve ikna kabiliyeti gelişmiş personeliniz Tolga Bey tarafından dönüş yapıldı konuyla alakalı bilgileri verdi gerekli olan evrak ve yazıların mail yoluyla bana ulaşmasını sağladı ardından yeni oluşan soru işaretlerini de gidermek için araştırmalar yapıp bana tekrar ulaşıp tatmin edici bilgileri verdi teşekkürüm firmanızdan ziyade Tolga Bey'edir diğer personellerinizinde aynı yetkinliğe ulaşması için gerekli eğitimleri veriniz ve hatta kendinize personel seçerken verilen eğitimleri taşıyabilecekmi bunu da göz önüne alınız inatlaşan iddalaşan tüm çözümleri ekranda arayan sorgulama ve anlama yetisi olmayan personeller firmaya zarar verir aslında tüm memnuniyetim yok olmuş ve firmanıza olan güvenim sarsılmıştı ki Tolga Bey nezaketi ve çalışkanlığı ile işlerimi toparlamamı sağladı ben sadece Tolga Bey'e teşekkür ederim iyi çalışmalar

  • Anadolu Hayat Emeklilik Temsilcisi12 Temmuz 2017

    Müşterimizle görüşülmüş, kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi [email protected] 444 55 00

  • Murat11 Temmuz 2017

    Sertifika No.: 419/12250122 elimdeki evraklarda bulunan evrak numarası budur cep telefonu numaram 0536 855 97 64 çağrı merkezlerinize kayıt oluşturmama rağmen henüz dönüş olmadı insanları mağdur mu edersiniz hep bir buçuk aydır kargo bekliyordum şimdi de aramanızı bekliyorum 03.07.2017 tarihinde gönderilen kargo hala elime geçmedi 7 iş günü bi kargo için sizce de fazla değilmi ben şu an şehir dışındayim kargo şirketini aradım isimden bulamadılar takip numarasını istediler bende sizden talep ettim bunu defalarca ama temsilcileriniz inatla biz takip etmiyoruz dediler ve böyle bir numara bizde yok dediler yaptığı işi takip etmemek sorumsuzluk değil midir koskoca şirkette​ böyle bir sorumsuzluk olmuyodur herhalde yoksa insanların güveni sarsılmaz mı en kısa zamanda çözüm bulursunuz umarım

  • Murat11 Temmuz 2017

    Sabırla beklemedeyim

  • Anadolu Hayat Emeklilik Temsilcisi11 Temmuz 2017

    Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Gerekli inceleme titizlikle gerçekleştirilerek, Size en kısa süre içinde bilgi aktarılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi [email protected] 08507245500

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön