Anadolu Hayat Emeklilik  ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  1 Yorum

Anadolu Hayat Emeklilik Bireysel Emeklilik Yanlış Bilgilendirme!

1.853görüntüleme
İlknur
İlknur 15 Nisan 2020 19:16

İş Bankası Güneşli şubesinden maaş hesabı açtırmaya gittiğim 29.08 tarihinde banka personeli tarafından otomatik katılım dışında başka bir bireysel emeklilik hesabı açtırma teklifi sunuldu. İlk sorduğum soru istediğim zaman çıkabilir miyim oldu ve evet yanıtını aldım ( Anadolu Hayat Emeklilik'in İş Bankası'na ait olduğunu bilmiyordum, ben o emeklilik hesabı bankaya ait sanıyordum çünkü bana teklifi sunan İş Bankası personeliydi.) Daha sonra iptal etmek istedim. Bana iptal için ahe'ı aramam söylendi. Ben de Otomatik katılımdan bahsetmediğimi, bankanın bireysel emekliliğinden bahsettiğimi söyledim. Daha sonra bana başka bir arkadaşın numarasını verdiler. O kişinin ahe personeli olduğunu bilmiyordum bile, banka personeli sanıyorum. Daha sonra Mart ayında tekrar iptal etmek istediğimi ilettim bankadaki arkadaşa, şikayet edeceğimi iletince bana telefonla ulaştı. Ve telefonda, bizzat numarasını verdiği, diğer arkadaşın beni yanlış bilgilendirmiş olabileceğini ve devlet katkısı hariç, ödediğim miktarı geri alabileceğimi söyledi. Bunun üzerine iptal için ahe'ı aradığımda iptal edersem erken iptal bedeli adı altında tüm tutarın kesileceğini ve hiçbir şekilde para alamayacağımı öğrendim. Güneşli Şube çalışanı o gün ve sonraki günlerde telefon ya da mesajlarıma hiçbir şekilde dönüş yapmadı. maaş hesabı açtırmaya gittim ve bir sürü kağıt imzaladım. Şu anda bana imzalattıkları sözleşmeyi öne sürüyorlar. En başta bana istediğim zaman çıkıp paramı alabileceğimi söyleyen ve bunu 16.03'te yineleyen banka personelinin sergilediği özensiz, saygısız davranışı asla kabul etmek ve haksız yere tuttukları paramı orada bırakmak istemiyorum elbette. Hele de böyle bir zamanda. Şubenin çalışanın yaptığı hatayı kabul ederek müşteri mağduriyetini gidermesi gerekirken, şikayet formuna yazdıklarıma Günler sonra çalışanlarının yalan beyanını savunarak cevap veriyorlar. Yıllardır İş Bankası ile çalışıyorum, ilk defa böyle özensiz, saygısız bir davranışla karşılaştım. İş Bankası, Güneşli/Çarşı şube elemanının hatasının sorumluluğunu alarak bana ödeme yapmalıdır.

Anadolu Hayat Emeklilik Logo
Anadolu Hayat Emeklilik16 Nisan 2020 12:14

Müşterimize iletmiş olduğu telefon numaralarından ulaşılamamaktadır. Konu ile ilgili bilgi verebilmemiz için kendisine ulaşabileceğimiz telefon numarasını içeren bir e-posta göndermesini veya 08507245500 numaralı telefondan iletişim merkezimizi aramasını rica ederiz. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri İlişkileri ve Dijital Kanal Yönetimi Müdürlüğü [email protected] 08507245500

İlknur
İlknur16 Nisan 2020 13:44

Size geri dönüş yaptım. O dönem görevli olan ahe personelinin su an doğum izninde olduğunu ve bilgi alamadığınızı söylediniz. Ama yukarıda da belirttiğim gibi bana bireysel emeklilik işlemini yaptıran İş Bankası bireysel müşteri temcilsidir. Doğum izninde olan arkadaşınızın telefonunu iptal tslebim üzerine vermiş ama görev tsnimini da belirtmemiştir. Ben o arkadaşın ahe çalışanı olduğunu Mart ayında öğrendim. Üstelik bana işlemi yapan İş Bankası personeli bana telefonda, o arkadaşın (doğum iznindeki) beni yanlış bilgilendirmis olabileceğini ve devlet katkısı hariç geri ödeme alabileceğimi söylemiştir. Konunun muhatabı is bankasıdır. Neden personelinizin ve şubenizin yaptığı hatayı kabul ederek ödeme yapmıyorsunuz? Ben böyle bir saygısızlık görmedim. Nasıl halledersiniz bilmiyorum, orası beni ilgilendirmiyor. Gasp ettiğiniz paramı geri ödemelisiniz!

İlknur
İlknur17 Nisan 2020 14:38

Şikayetimi özellikle İş Bankası için yapmama rağmen ısrarla konuyu Anadolu Hayat'in hatasıymış gibi neden gösteriyorsunuz? Firma olarak iş bankasını seçmeme rağmen neden Anadolu Hayat'a yönlendiriyorsunuz? Başlığı da değiştirmişsiniz! Anadolu Hayat çalışanları konu ile yeterince, ve hatta fazlasıyla ilgilendiler. İş bankası ısrarla dönüş yapmazken ahe çalışanları konuyla ilgilendi hatta. Konunun onlarla alakası olmadığını defalarca anlattım. Sanırım daha açık yazmalıyım. Bana bu bireysel emekliliği yaptıran, en başında ve iptal isteğim sonrasında yanlış bilgilendiren, yazdığım maillere ısrarla dönüş yapmayan, saygısız ve özensiz çalışan İş Bankası Güneşli şube çalışanı Seviye terzi 'dır. Demek ki özellikle isim yazmam gerekiyor. Kendisi en son 16.03'te bana telefonda "Burcu Hanım sizi yanlış bilgilendirmis sanırım, devlet katkısı hariç ödediğiniz tutarı geri alabilirsiniz" demiştir ayrıca. Daha önce defalarca belirttiğim gibi Burcu Erten Yorulmaz 'in konuyla hiçbir ilgisi yoktur. Kesinlikle onun yaptığı bir hata değil bahsettiğim. Hatta hem kendisine hem de amiri Sevcan Hanım' a özellikle teşekkür etmek isterim ilgili ve saygılı davranışlarından ötürü. İlk iptal talebinde Seviye terzi bana Burcu Hanım'in numarasını vermiş ancak kim olduğunu söylememiştir. Ben Burcu Hanım'in Anadolu Hayat çalışanı olduğunu daha yeni öğrendim. Ve kendisi gayet işiyle ilgili, nazik bir insan. Benim işlem yaptığım ve saygısız hatta artık terbiyesizlik boyutuna varan tavrı takınan ve yalan söyleyen ise Seviye Terzidir. Yapılan haksız davranışlardan ötürü artık ismen şikayette bulunuyorum. İş bankası ve Güneşli Şubesi olarak gereğini yapın ve gerekiyorsa yanlışı yapan elemanınızın maaşından kesip ödeyin. Bu olayda tek sorumlu İş bankası Şube çalışanı seviye terzi 'dır. Ayrıca İş Bankası Güneşli Şubesini de ilgilenmedikleri için şikayet ediyorum. Çalışanlarının Yalan beyanı doğrultusunda hareket etmişlerdir. Bir an önce haksız yere alıkoyulan paramı ödemek zorundasınız! Bu ne terbiyesizlik artık?! Ben Seviye Terzinin yerinde olsam şimdiye çoktan maaşımdan kesin derdim. Hatasını kabul etmeyen, üstelik başkalarının üstüne yıkmaya çalışan iş ahlakı zayıf bir insan olduğunu görmek hiç zor değil.

İlknur
İlknur05 Mayıs 2020 17:56

İş Bankası hala mağduriyetimi gidermiş değil. Güneşli Şubesi çalışanınız seviye terzi konunun kendisiyle alakalı olduğunu ve ahe çalışanı Burcu Hanım'ın ilgisi olmadığını neden söylemiyor. Bu nasıl bir terbiyesizlik? Ben şu an çalışmıyorum. Gerekirse maaşından kesilsin, beni ilgilendirmez. Hadi çalışanını yalan söylüyor, sorumluluk almıyor diyelim, Siz neden müşterinizi mağdur ediyorsunuz? Seviye Hanım 16.03't3 beni arayıp "devlet katkısı dışında geri alabilirsiniz." demiştir. Lütfen artık şu haksız yere tuttuğunuz paramı geri verir misiniz? Şu an resmen gasp bu yaptığınız!

İlknur
İlknur22 Mayıs 2020 13:36

Is bankası merkez, is bankası Güneşli şube ve yanlış bilgilendirip üstüne bir de yalan söyleyen şube çalışanı Seviye Terzi! Haksiz yere alikoydigunuz paramı ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz? Ben böyle bir terbiyesizlik görmedim. Saygısızlar!

İlknur
İlknur05 Ağustos 2020 22:16

Is Bankası Güneşli Şubesi ve is Bankası Genel Merkez konuyla hiçbir şekilde ilgilenmeyip beni mağdur duruma düşürmüştür. 16 Mart Tarihli telefon kayıtlarına ve daha önceki tüm yazışmalara ulaşabilirler. Güneşli Şube çalışanı Seviye Terzi bana istediğim zaman çıkabileceğim bilgisini veren kişidir. Üstelik görevi dahilinde olmadığını sonradan öğrendim. Burcu Hanım'a yıkmaya çalışıyor aklınca kendisi sanırım. Dilerim bu haksız kazançlarınız burnunuzdan gelir. Saygısız ve terbiyesiz tavrınızı her fırsatta anlatacağım.

İlknur
İlknur11 Kasım 2020 21:57

Nisan ayından beri şikayetimle ilgili en ufak bir gelişme olmadı. Buradan ayrı bir başlıkla tekrar şikayette bulundum ama görmezden geliyorsunuz. Bu ne saygısızlıktır

  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  1 Yorum

1 Yorum

Şevval
Şevval07 Mayıs 2020 11:31
 

Çok benzer bir durumun aynısı bende de var şikayet dilekçesini yazdım bende. Zerre bilgilendirme yapmadan istediğiniz an çıkabilirsiniz denilerek zorunlu ahe ile bağlantı yaptılar şimdi ise iş bankasına 708 TL borcum oldu. Parayı havaya atmışım gibi

 1
Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler