2015 yılında İş Bankası'ndan eşim adına bireysel emeklilik yaptırdım. Durumdan dolayı ödeyemedim hesaba ödeme talimatı olduğu için 5 yıl olmuş iptal edilmemiş olup İş Bankası'na para girişiyle bilgim olmadığı halde 3 aylık 140 TL olup toplam 420 TL kesildi. Ben anlatamıyorum. Benim 15 gün cayma hakkım var 2015 giriş olduğu için cayma hakkınız yok diyor ancak 5 yıldan sonra çıkabilirsiniz diyor eee 5 yılıda geçti. Nasıl olacak bu iş dalgamı geçiyorsunuz. Ayrılmak istediğimde giriş aidatı var diyerek iptal edilmiyor. Ayrılmak istiyorum. Kesilen paramın iadesini istiyorum.
Cevaplar
Müşterimizle görüşülmüş, kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri İlişkileri ve Dijital Kanal Yönetimi Müdürlüğü [email protected] 08507245500

Benim adıma değil eşime Bireysel emeklilik hayat emeklilik değil.
Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Gerekli inceleme titizlikle gerçekleştirilerek, Size en kısa süre içinde bilgi aktarılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri İlişkileri ve Dijital Kanal Yönetimi Müdürlüğü [email protected] 08507245500
Yorum yazabilmek için Giriş Yap ya da Üye Ol .
İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler
- 3Destekçi
Anadolu Hayat Emeklilik Bireysel Emeklilik Yaptığıma Pişman Oldum

- 1Destekçi
Anadolu Hayat Emeklilik Otomatik Ödeme Yanlışlığı

Anadolu Hayat Emeklilik Ben Çıkış Yaptıkça Tekrar Üyelik Gerçekleşiyor

- 0 Yorum
Anadolu Hayat Emeklilik İptal İşleminde Tutarsızlık!

Anadolu Hayat Emeklilik Bireysel Emeklilik Kesinti Saçmalığı

- 1Destekçi