20 Şubat 2017

Anadolu Hayat Emeklilik BES Geri Ödemesi Yapılmadı.

23 Ocak 2017'de BES emekliliğimi nakit ihtiyacım olduğu için iptal ettim. Bana telefon ile ulaştılar, mail gönderdiler bende gerekli işlemi yapıp geri iade ettim evrakları 20 iş günü içerisinde geri ödeme olacak dediler fakat bugün 21. iş günü olmasına telefon açıyorum yoğunluk var yok sistemde sorun var diye cevap vermiyorlar. Bir de 18 iş günü telefon açıp IBAN numarası kontrolü yapıyorlar, sorduğumda da kesin bir tarih veremiyorlar. ödeme için ben paramı istiyorum acil olarak resmi yoldan hakkımı arayacağım. Anadolu Hayat Emeklilik'e artık güvenim hiç kalmadı.

Kadir 575 Okunma

Cevaplar

  • Kadir 26 Şubat 2017

    Yasal iş günü 20 gün dediler fakat 27 gün olduğu halde ücretim hala hesaba aktarılmadı 27/02/2017 pazartesi ücretimin hesaba yatırılmasını istiyorum. Aksi takdirde noter aracılığı ile ihtar yazımı paylaşacağım. Bana perşembe günü arayan arkadaş cuma günü yatabileceğini demişti fakat pazartesi kesin hesabınızda olacağını söylemişti fakat cuma günü konuştuğum arkdaşda 5 iş günü dedi inanın hiçbir şekilde güvenmiyorum firmaya pazartesi ücretimi alamazsam yasal yollara başvuracağım

  • Kadir 24 Şubat 2017

    Bugün yine aradılar ama yine aynı şeyler zaten size tam yatırdığım kendimi paramdan 400 TL'ye kadar ücret kesiyorsunuz ve kalan paramıda yatırmıyosunuz yarın ücretim artık hesaba yatsın oyalamayın insanları aptal yerine koyuyorsunuz bizleri ben paramı istiyorum acil olarak 27 iş günü oldu ben paramı istiyorum ve kesintisiz istiyorum son noktadayım artık yarın ücretim yatmazsa yasal yollara başvuracağım benden gasp ettiğiniz parayı yasal yollardan almaktan başka Çare bırakmıyorsunuz Çünkü çok mağdurum bu da sizin ayıbınız insanları kendi parası ile mağdur ediyorsunuz ben kesinle ücretimi yarın istiyorum kesinlikle istiyorum yasal yollara başvuracağım. Ve ücretimi tam istiyorum.

  • Anadolu Hayat Emeklilik Temsilcisi23 Şubat 2017

    Müşterimizle görüşülmüş, kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi [email protected] 444 55 00

  • Kadir 23 Şubat 2017

    Ben 23 Ocak beş iptal ettim. Ücret ödemesi 24 iş günü oldu hala ödeme yapılmadı arıyorum her gün arıyorum ve fon satışı yapılmadı diyorlar bir de bana yalan beyanda buulunuyorlar IBAN numarasınız yanlış gibi halbuki mail yolladıktan sonra teyit için aradım ve bilgiler doğru olduğunu söylediler ve şimdi de beni yalancı çıkarıyorkar yok IBAN yanlış fon satışı olmadı niye 20 iş günü diye insanlara yalan konusuyosunuz ben hakkımı paramı istiyorum yeter artık her gün oyalama yalan aptal yerine koymayın insanları

  • Anadolu Hayat Emeklilik Temsilcisi20 Şubat 2017

    Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Gerekli inceleme titizlikle gerçekleştirilerek, Size en kısa süre içinde bilgi aktarılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi [email protected] 444 55 00

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön