Efes Pilsen Birada Tat Ve Koku Problemi//Hasarlı Ürün

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Anadolu Efes ürün kalite standartlarına ve yasal gerekliliklere uygun olarak tüketicilerimizle buluşturduğumuz ürünlerimiz hakkında www.sikayetplus.com sitesinde yer alan bildiriminiz değerlendirilecek ve tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş. Bilgi için: Anadolu Efes İletişim Hattı 444 33 37
09/01/2023 tarihinde Ortaköy Mecidiye Mahallesinde bulunan Gold Tekel’den almış olduğum 2 adet Efes Pilsen %100 Malt biraların tadından aşırı rahatsız oldum. Her zaman severek tüketmiş olduğum bu ürün, diğer ürünlerden farklıydı. Ekşi bir tat ve ağır maya kokusu mevcuttu. Birinci şişeyi tüketirken fark ettiğim problemin benden kaynaklı bir yanılgı olduğunu düşündüm ama ikinci şişede yanılmadığımı ve problemin üründen kaynaklandığını anladım. Sonuç olarak bu şişelerdeki tat, önceki aldığım biralardan çok daha farklı ve rahatsız edici. Ertesi gün boğazda tahriş ve mide gaz gibi sıkıntılar yaratacak kadar bozulmuş bir üründen bahsediyorum. Bunu geri götürdüğümde bu seride sorun olabileceğini belirttiler. Seride sorun olma ihtimali satış yapan yerin mi yoksa üreten yerin mi sorumluluğundadır? Tabi ki üreten yerin sorumluluğundadır. Şişesi fabrikadan kapalı olarak gelen bir ürünün hele ki son tüketim tarihi geçmemişse bozulduğunu nasıl anlayacağız? Sağlığımızdan olarak mı? Bu konuyla ilgili gereken dönüşün tarafıma sağlanmasını ve zararımın tazmin edilmesini istiyorum.
Ürün Parti kodu: TR06K001787 08:57 Şişeleme tarihi: 23/12/2022 tett: 23/06/2023 Ürün Parti kodu: TR06K001787 08:51 Şişeleme tarihi: 23/12/2022 tett: 23/06/2023
Teşekkürler